Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İrem Derici'den 'Cem Belevi' açıklaması: Hayatımda biri olursa sırtıma alıp, geleceğim - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Şarkıcı İrem Derici'nin yedi yıl önceki Harbiye Açıkhava'da sahne alma hayali sonunda gerçek oldu. Derici, 450 bin lira harcayarak kurdurduğu üç katlı sahnesine asansörle çıkarak sevenleriyle buluştu.

        2

        Sahnelerdeki onuncu yılını kutladığını ve Harbiye Açıkhava'ya çıkarak yedi yıl önceki sözünü gerçekleştirdiğini söyleyen İrem Derici, "Sahnemiz üç katlı. Türkiye'de kurulmamış sahne bu zamana kadar. 30 dansçım bana eşlik edecek. Benim ruh halim gibi. Bir anda 'Haftaya müziği bırakıyorum. Marmaris'e yerleşiyorum' diyebilirim. Benim gibi şizofren bir sahne olacak." diye konuştu.

        3

        "450 BİN LİRA HARCADIM"

        Görsel şovlar ve sahnesi için büyük para harcadığını anlatan şarkıcı, sahneden kazandığını yine işine yatırdığını anlattı.

        Derici, "450 bin lira harcadım. Ben hiçbir zaman yatlar, katlar, kolunda pırlantalar, altında son model arabaları olan bir tip olmadım. Yıllardır aynı arabayı kullanıyorum. Böyle maddiyatta gözüm olmadı. Kazanayım ki işime yatırayım diye düşündüm hep kliplerimde, şarkılarımda, sahnelerimde... Pandemiden sonra çıktığım tüm sahne ve konser paralarımı, üzerine cebimden de koyup, buraya yatırdım. Bunu yapmazsam rahat uyuyamam, bu benim işime saygımdır." şeklinde konuştu.

        4

        "HAYATIMDA BİRİ OLURSA SIRTIMA ALIP, GELECEĞİM!"

        Konser öncesi Belevi'nin, İrem Derici için gönderdiği ve üzerinde "Tüm hayallerin bu gün gibi gerçek olsun" yazılı çiçek buketi kulis önünde gözlerden kaçmadı.

        Kendisi gibi şarkıcı olan Belevi ile adının aşk dedikodularına karıştığı iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Derici, arkadaş olduklarını ve aynı basın danışmanıyla çalıştıklarını belirtti.

        Ünlü isim, "Yakıştırmanız çok tatlı ama her seferinde aynı cevabı vermek yordu. Hayatımda biri olursa sırtıma alıp, geleceğim kurbanlık koyun gibi..." açıklamasında bulundu.

        5

        Konser öncesi kulis arkasından babası Hulusi Derici ve kardeşlerine seslenen İrem Derici, "Hayatımda ilk defa bütün kardeşlerim burada. Baba, sizi arkaya mı attılar?" diyerek, herkesi güldürdü.

        6

        SİNAN AKÇIL: TARKAN HARİÇ HERKES CEBİNDEN HARCIYOR

        Sahne öncesi eşi Burcu Kıratlı ile birlikte kulis arkasında poz veren Sinan Akçıl ise Harbiye Açıkhava Sahnesi'ne çoğu ismin cebinden para harcayarak çıktığını açıkladı.

        Ünlü şarkıcı, "Ben buraya çıkmıyorum çünkü burası biraz prestij yeri ve burada biraz kendi cebinden para harcıyorsun. Ben istiyorum ki o dengeler düzeldikten sonra buraya çıkalım. Öyle bir hayalim de yok. Burada genelde Tarkan hariç hepsi cebinden para harcıyor. Biz de eş-dost kontenjandan geldik. Satanlar da oluyor. İrem'in başarılı satış yaptığını düşünüyorum ama genelde o işler de var tabii. Bence sanat adına devam etmeli bu işler." şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ