Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İrem Derici: Köpek gibi çalışıp, prenses gibi yaşıyorum!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Şarkıcı İrem Derici (34), önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Bir güzellik merkezinde kaş bakımı yaptıran Derici, çıkışta kendisini görüntüleyen basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        2

        "Vitamin enjekte ettiler. Bir altı haftalık süreç..." ifadelerini kullanan İrem Derici, "Ev, sahne hiçbir şey yaptığım yok..." diyerek, konuşmasına devam etti.

        3

        "SÜREKLİ BERABERİZ"

        Cem Belevi ile aşk yaşayan şarkıcı, ilişkisiyle alakalı, "Sürekli beraberiz." demekle yetindi.

        4

        "MALA DEĞER VERMİYORUM"

        Kullandığı aracın hasarlarının olmasına takılan Derici, "Mala değer vermiyorum genelde. Adı üstünde; 'mal..." şeklinde konuşarak, çizikleri yaptırmadığını dile getirdi.

        5

        "BIKTIM!"

        "Bergen" filmini izledikten sonra yaptığı açıklamanın abartıldığını söyleyen İrem Derici, "Bir açıklama yapmadım. 'Bergen'de hüngür hüngür ağlamışım. Gözlerim yaşardı' dedim. Başlık; 'Hüngür hüngür ağladı!' Bıktım..." dedi.

        6

        "EVLENMEYECEĞİM!"

        Derici'ye, Seda Sayan'ın Çağlar Ökten ile 7. evliliğini yapmaya hazırlandığı hatırlatıldı. Ünlü isim, muhabirlerin, "Siz ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Evlenmeyeceğim ulan! Seda ablam bizim için de evlendi. Evlenmeyeceğim! Ben düğünlerden nefret ediyorum. Sadece sahneye çıkmayı seviyorum, orada para kazanıyorum. Altın takmaktan da gına geldi. Gram alacağım artık..." yanıtını verdi.

        7

        "KÖPEK GİBİ ÇALIŞIP, PRENSESLER GİBİ YAŞIYORUM!"

        İrem Derici, ayrıca, "Köpek gibi çalışıp, prensesler gibi yaşıyorum. Çocuk istemiyorum. Köpeğime bile zor bakıyorum. 35 yaşındayım, gezmek ve görmek istiyorum. Bak Merve Özbey, ikincisini yapıyor. Ben onlara uzaktan 'Agu cugu' yapmakla yetiniyorum." diyerek, röportajı sonlandırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ