Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan barıştı - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Oyuncu Cansel Elçin, önceki akşam doğum gününü kutladı. Doğum gününe gelenler arasında geçtiğimiz aylarda ayrıldıklarını açıklayan oyuncu İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan da vardı.

        2

        Cansel Elçin'e yeni yaşında mutluluk dileyen Helvacıoğlu ve tekrardan barıştığı sevgilisi Yolaç Özcan, "Cansel'i çok severiz. O ve Zeynep (Tuğçe Bayat) hep mutlu olsun. Özel gününde birlikteydik çok güzel bir gece geçirdik" dedi.

        3

        Ayrılığın ardından tekrar bir araya geldiklerini söyleyen çift, ilişkilerine yeniden şans verdiklerini belirtti.

        4

        "ANLAŞMAZLIKLARI AŞTIK"

        Helvacıoğlu, "Bazı anlaşmazlıklar vardı ve konuştuk. Bunları aşabileceğimize karar verip birbirimize tekrardan şans verdik" dedi.

        5

        "BU YOLDA SÜRPRİZ OLABİLİR"

        Gazetecilerin, "Bu barışmanın ardından evlilik teklif etmeyi planlıyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Özcan, "Bu yolda her zaman sürprizler olabilir" dedi.

        6

        "ONUN VARLIĞI YETER"

        Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan Cansel Elçin ise "Sevdiğim dostlarım buradaydı. Katılamayanlar da oldu ama bazılarının işleri ve setleri vardı o yüzden gelemediler." ifadelerini kullandı.

        Eşi Zeynep Tuğçe Bayat'ın kendisine hediye olarak ceket aldığını ve organizasyonu düzenlediğini söyleyen Cansel Elçin, "Onun varlığı yeter" diye konuştu.

        Ayrıca herkesin para odaklı yaşadığını ifade eden Elçin ile Bayat, "Herkesin odağı para olmuş ama ideal sahibi olmak lazım. Para da önemli tabii ki ama parayı kazanmak ve harcamak için de yetenekli olmanız gerekiyor. Bazen paranızla sağlığı bile satın alabilirsiniz ancak kültürü satın alamazsınız. Kültür sahibi olmalıyız" ifadelerini kullandı.

        7

        Doğum gününe katılanlar arasında geçtiğimiz şubat ayında evlenen oyuncu Gökçe Bahadır ile müzisyen Emir Ersoy da katıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ