Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere İstanbul'da Süper Kupa öncesi heyecan artıyor! Chelsea'nin boğaz keyfi! Chelsea Liverpool maçı ne zaman, hangi kanalda? - Futbol Haberleri
        1

        İstanbul'da Beşiktaş'ın evi Vodafone Park'ta oynanacak Süper Kupa maçı öncesi heyecan artıyor.

        2

        Gece İstanbul'a inen Chelsea takımı, Beşiktaş'ta boğaz turu yaptı.

        3

        Futbolcular, keyifli gözüktükleri yürüyüşte İstanbul'un eşsiz manzarasının bol bol fotoğrafını çekti.

        4

        Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool ise bugün öğleden sonra İstanbul'a geldi. Teknik direktör Jürgen Klopp çiçeklerle karşılandı.

        5

        Özel uçakla saat 16.15'te İstanbul Havalimanı'na gelen İngiliz ekibi, İstanbul Havalimanı'ndan kendilerine tahsis edilen otobüsle ayrılarak, konaklayacakları Beşiktaş'taki bir otele geçti.

        6

        Bu arada, takımı getiren uçaktan bir saat önce başka bir uçakla da futbolcuların aileleri ve bir grup taraftar İstanbul Havalimanı'na indi.

        7

        Liverpool ile Chelsea arasındaki UEFA Süper Kupa maçı bu akşam saat 22.00'de Vodafone Park'ta oynanacak. Kadın hakem Stephanie Frappart'ın yöneteceği mücadele beIN SPORTS HABER ve beIN SPORTS HD 1 kanallarından haklen ekranlara gelecek.

        8

        Futbolcuların aileleri ve taraftar grubu İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA tarafından havalimanının dış hatlar geliş terminalinde bando ekibinin çaldığı marşlar eşliğinde çiçeklerle ve kulübün flamalarıyla karşılandı.

        9

        İGA Havalimanı İşletmesi'nin bando takımının gösterisiyle aileler, taraftarlar ile havalimanındaki diğer yolcular güzel dakikalar yaşadı.