Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü şarkıcı İzel sahnede fenalaştı! İşte o anlar - Günün magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Yıllar sonra yeniden bir araya gelen İzel-Çelik-Ercan'ın, Kuruçeşme Açıkhava’da başlayan konser maratonu dün akşam Fethiye'de devam etti. 90'lı yıllara damgasını vuran grup, Babadağ'da hayranlarıyla buluştu.

        Konserin ilerleyen dakikalarında talihsiz anlar yaşandı. Grup üyelerinden İzel Çeliköz, sahnede fenalaştı. Ünlü şarkıcının yardımına sahne arkadaşları Çelik ve Ercan Saatçi koştu. O anlar sosyal medyada paylaşıldı.

        .png
        .png

        İzel'in tansiyonunun düştüğü ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

        "KÜÇÜK BİR AKSİLİK YAŞADIK"

        Daha sonra sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile sağlık durumu hakkında bilgi veren İzel, "Merhaba sevgili herkes, tüm sevenlerime sevgilerimi gönderiyorum. Evet küçük bir aksilik yaşadık" dedi. Ünlü isim, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

        Çok güzel konserler verdik. Kuruçeşme derken bir anda Fethiye Babadağ'da zirveye, 1200 metreye çıktık. Ben oranın heyecanıyla, 'Burada nasıl bir konser yeri olabilir?' derken yemek yemeyi unuttum. Benim hipoglisemim olduğu için arada bir sahne öncesi bir şeyler atıştırmam gerekiyor, maalesef bu atıştırmayı yapmadığım için sahnede ufak bir tansiyon ve şeker düşmesi yaşadım. Ama iki tane kahramanım vardı; Çelik ve Ercan. Beni bir anda tuttular, yakaladılar. Orada yukarıda bir müdahale yapıldı, aşağıda Fethiye devlet hastanesi, çok teşekkür ederim her şeye baktılar.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Aytekin Teker
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ