Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 2018 Dünya Kupası Elemeleri İzlanda - Kosova maçı hangi kanalda, saat kaçta? - Futbol Haberleri

        2018 Dünya Kupası I Grubu Elemeleri'nde Türkiye'nin grubunda yer alan İzlanda ve Kosova bu akşam karşılaşacaklar.Peki İzlanda - Kosova maçı hangi kanalda, saat kaçta?

        İZLANDA - KOSOVA

        2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde I Grubu'nda yer alan İzlanda,eviCnde Kosova'yı konuk ediyor. İki takımdan biri oynanacak karşılaşma sonunda 2018 Dünya Kupası'na katılma hakkına sahip olacak.

        Laugardalsvöllur stadında oynanacak karşılaşma, Türkiye saati ile 21:45'de başlayacak.Karşılaşmayı Avusturyalı Harald Lechner yönetirken, yardımcılıklarını ise Andreas Heidenreich ve Maximillian Kolbitsch yapacak. Karşılaşmanın sonunda bir takım Dünya Kupası kapısındangeçecek.İzlanda - Kosova maçını Türkiye'den canlı olarak yayın veren kanal bulunmuyor.

        REKLAM

        Bu ligde İzlanda evinde 4maçtır kazanıyor.Bu ligde Kosova deplasmanda3maçtır kaybediyor, deplasmanda4maçtır kazanamıyor, toplamda8maçtır kaybediyor, toplamda9maçtır kazanamıyor.

        EN GOLCÜLER

        İzlanda:Gylfi Sigurdsson (3), Alfred Finnbogason (3) Kari Arnason (2)

        Kosova:Atdhe Nuhiu (1), Amir Rrahmani (1), Valon Berisha (1)

        SON MAÇ KADROLARI

        İzlanda: Hannes Halldorsson, Kari Arnason, Ragnar Sigurdsson, Hördur Magnusson, Birkir Saevarsson, Aron Gunnarsson, Birkir Bjarnason, Johann Gudmundsson, Gylfi Sigurdsson, Alfred Finnbogason, Jon Bödvarsson

        Kosova: Samir Ujkani, Leart Paqarada, Bajram Jashanica, Amir Rrahmani, Mergim Vojvoda, Milot Rashica, Besar Musolli, Hekuran Kryeziu, Besar Halimi, Vedat Muriqi, Bersant Celina

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ