Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'in köklü kulüplerinden Altay'ın taraftarları son dönemde Göztepe taraftarları ile yaşadıkları gerginliklerin son bulması için ezeli rakiplerine jest yaptı. Altay 1914 Taraftarlar Derneği, U19 Gelişim Ligi'nde dün oynanan Altay-Göztepe karşılaşması öncesi her iki takım kaptanına ve maçın hakemine çiçek verdi. İzmir Atatürk Stadı 1 Nolu Yan Saha'daki U19 derbisinde yapılan bu hareket alkış topladı.

        Siyah-beyazlı taraftarlar sosyal medyada yapılan paylaşımlarda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği, "Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir" sözlerine yer verdi. Geçen hafta U16 Gelişim Ligi'nde oynanan Bornova 1877-Altay maçı öncesi Göztepeli bir fanatik sahaya girip Altaylı oyunculara saldırıda bulunmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler