Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta cumartesi günü lider Esenler Erokspor'u konuk edecek Altınordu, güçlü rakibi karşısında son haftalarda evinde sergilediği performansa güveniyor. Seyircisinin önünde çıktığı son 4 karşılaşmada Bursaspor'u 2-0, Adıyaman FK ve Kırşehir FSK'yı 2-1, Zonguldak Kömürspor'u ise 3-0 yenerek 12 puan toplayan İzmir temsilcisi, İstanbul ekibini de dize getirip iç sahada 5'te 5 yapmayı hedefliyor.

        Bu periyotta rakip fileleri 9 kez sarsıp, kalesinde 2 gol gören kırmızı-lacivertliler, şampiyonluk yarışı veren rakibini de İzmir'den eli boş göndermek istiyor. Altınordu'da milli takımlara giden Hasan, Mert Furkan, Arif ve Ege forma giyemeyecek. Cezası biten Alperen kadroda yer alacak. Sakatlığı bulunan Furkan'ın durumu maç saatinde netleşecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler