Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi'nde Ergin Karataş başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, İzmir Valisi Süleyman Elban'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Başkan Karataş'ın yanı sıra Asbaşkan Abdullah Çelebi, Genel Sekreter Caner Tok, yönetim kurulu üyeleri Tamer Sanverir ve Okan Kara ile Akreditasyon Sorumlusu Nuran Gani katıldı.

        Ziyarette Vali Elban'a 14 Nisan'da kuruluşunun 61'inci yılını kutlayacak TSYD'nin Türkiye'de spor gazeteciliğinin tek çatı kuruluşu olup, ülkemizin en köklü basın meslek kuruluşlarından olduğunu belirten Ergin Karataş, "İzmir'de TSYD öncülüğünde spor medyasını güçlendirip geliştirmek istiyoruz. Kulüpler ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde yapacağımız organizasyonlarda sizleri de yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

        İzmir Valisi Süleyman Elban ise TSYD'nin yeni şube yönetimine başarılar dileyerek, kentte sporun her dalında tüm paydaşlarının yanında olduğunu vurguladı. Vali Elban, "Pınar Karşıyaka'nın basketbolda Avrupa maçlarını takip ettim. Futbolda Göztepe ile bu yıl Süper Lig umudumuz yüksek. Adana Valisi olarak görev yaptığım dönemde Adana Demirspor yıllar sonra Süper Lig'e yükseldi. İnşallah İzmir'deki ilk senemde Göztepe bu başarıya ulaşacak" diye konuştu. Vali Elban, TSYD'nin organizasyonlarına mutlulukla katılacağını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler