Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'SONUNAKADAR HİZMETİNİZDE OLACAĞIZ'

        Resmi olmayan sonuçlara göre açılan sandıklarda önde giden CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Cumhuriyet Meydanı'na geldi. Tugay'a, ilçe belediye başkan adayları, CHP'li milletvekilleri ve partililer katıldı. Tugay ve beraberindekiler, meydanda kurulan sahnede vatandaşı selamladı. Meydanı dolduranlara "Kazandık" diyerek konuşmasına başlayan Tugay, "Arkadaşlarımıza birlikte İzmir'in her sokağında, her kapısında olmaya çalıştık. Herkesin elini sıkmaya çalıştık. Bugün İzmir için yeni bir gün. Yarından itibaren sokakta olacağız. Her yerde olacağız. Sonuna kadar hizmetinizde olacağız. Sorun neredeyse onu çözmek için orada olacağız. Çok mutluyuz. Türkiye'nin her yerinde Cumhuriyet Halk Partisi, birinci parti oldu. Hayalimiz gerçekleşti. Açık ara, Türkiye'nin birinci partisi, Cumhuriyet Halk Partisi oldu" dedi.

        'CHP TÜRKİYE'NİN UMUDU OLDU'

        Tugay, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Birileri kılığıyla, kıyafetiyle, saçıyla, bıyığıyla, gösterişli reklam kampanyalarıyla, algı çalışmasıyla İzmir'i kandıracağını düşündü. Bu meydanlarda her zaman dimdik durduk. Bundan sonra durmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi yeni kadrolarıyla, Genel Başkanıyla, Türkiye'nin umudu oldu. Bundan sonra çalışacağız. Eskisinden çok daha fazla çalışacağız. Daha az uyacağız. Daha çok yorulacağız. Üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Gereğini yerine getireceğiz."

        Tugay, konuşmasının ardından vatandaşları ilçe belediye başkan adaylarıyla selamladı.

        Kadir ÖZEN- Yağmur ÖNGÜN / İZMİR,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler