Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Jokey Kulübü ve İzmir Hipodrom Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde bu yıl 25’incisi gerçekleştirilen Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi Koşusu’nu Jokey Bekir Mert Mırık’ın bindiği Batman Kızı isimli safkan kazandı. Şirinyer Hipodromu’nda 3 yaşlı 7 İngiliz atının bin 900 metrelik kum pistte yarıştığı geleneksel koşu öncesinde tribündeki ve ekranları başındaki yarışseverlerle TSYD ve TSYD İzmir Şubesiyle ilgili bilgiler paylaşıldı.

        Covid-19 pandemisinin yaşandığı 2020 yılı haricinde 1999’dan beri aralıksız olarak her yıl yapılan geleneksel koşuyu Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Başkanı Serdal Adalı ve yönetimi de TSYD İzmir Şubesi Başkanı Ergin Karataş ve yönetimiyle birlikte şeref tribününden takip etti.

        Koşunun ardından kazanan atın sahibi Şehabettin Doyan’a vekaleten TJK Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Yücetürk’e şiltini TSYD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Karataş takdim etti. Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine TJK Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Adalı, TJK Yönetim Kurulu Üyesi Selman Taşbek, TSYD İzmir Şubesi Mali Saymanı Ali Gözeten, TSYD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Okan Kara, Şube Akreditasyon Sorumlusu Nuran Gani katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler