Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'debir hafta önce satın aldığı motosikletle bariyerlere çarparak hayatını kaybeden Zeynel Bilgiç'in (23) cenazesi, yakınları ve arkadaşları tarafından alındı. Motokurye arkadaşları tarafından konvoy oluşturulurken, Bilgiç'in cenazesi Mardin'e gönderildi.

        Kaza, dün saat 13.30 sıralarında Zafer Payzın Köprülü Kavşağı'nda meydana geldi. Zeynel Bilgiç'in kontrolünü kaybettiği 01 AOL 146 plakalı motosiklet, bariyere çarptı. İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, Bilgiç'in yaşamını yitirdiğini tespit etti. 4 kardeşten en küçüğü olduğu belirtilen Bilgiç'in cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

        TATİLE GİDERKEN KAZA YAPMIŞ

        Motokuryelik yapan Bilgiç'in birkaç gün önce Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü'nden mezun olduğu, tatil için Aydın'ın Didim ilçesine giderken kaza yaptığı öğrenildi. Bilgiç'in ölüm haberini alan iş arkadaşları ile yakınları cenazeyi almak için İzmir Adli Tıp Kurumu'na geldi. Bir hafta önce satın aldığı motosikletle yaptığı kaza sonucu hayatını kaybeden Bilgiç'in cenazesi, motokuryeler eşliğinde İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Motokuryeler cenaze aracının arkasında konvoy oluşturdu. Bilgiç'in cenazesi, defnedilmek üzere Mardin'e gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler