Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'in Bornova ilçesinde bir alışveriş merkezindeki elektronik marketten hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 4 Mayıs'ta bir alışveriş merkezindeki elektronik marketten dizüstü bilgisayar, kamera, akıllı saat çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

        İş yerindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, zanlıların, elektronik eşyaların güvenlik alarmını sökerek hırsızlık yaptıklarını tespit etti.

        Polis, şüphelilerin kimliklerini ve kullandıkları kiralık aracın plakasını belirledi.

        Bursa'da olduklarını beyan eden zanlılar, 5 Mayıs'ta İzmir'e gelerek çalıntı eşyaları polise teslim etti.

        Gözaltına alınan Ç.Ö. (38) ve kız arkadaşı D.A. (38), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye götürüldü.

        Şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Ç.Ö'nün eski voleybolcu olduğu, taksirle yaralama, açıktan hırsızlık, dolandırıcılık, nitelikli dolandırıcılık ve güveni kötüye kullanma suçlarından emniyette kaydının bulunduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler