Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan dev transfer hamlesi! Di Maria, Hermoso, Haller... - Beşiktaş Haberleri
        1

        Yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş, flaş bir ismi gündemine aldı. Siyah-beyazlılar, Benfica forması giyen Angel Di Maria'yı transfer listesine ekledi.

        2

        Benfica'yla sezon sonu bitecek kontratını uzatmayan 36 yaşındaki Arjantinli yıldız ile önümüzdeki günlerde resmi temasların başlayacağı ifade edildi.

        3

        Başkan Hasan Arat ve ekibi, Beşiktaş'ın gelecek projesini anlatarak birçok talibi bulunan tecrübeli oyuncuyu ikna etmeyi hedefliyor.

        4

        DEV TAKIMLARDA OYNADI

        Kariyeri başarılarla dolu olan Arjantinli kanat oyuncusu, ülkesi Rosario Central'de başladığı futbol hayatına Avrupa'da Benfica'da sürdürdü.

        5

        Yaptığı çıkışın ardından 33 milyon euro'ya Real Madrid'e transfer oldu. 4 sezon eflatun- beyazlılarda forma giyen Di Maria, 2014'te 75 milyon euro'ya Manchester United'a gitti.

        6

        Yıldız oyuncu, bir yıl sonra 7 sezon top koşturacağı PSG'ye 63 milyon euro'ya imza attı.

        10

        Beşiktaş'ın Atletico Madrid forması giyen İspanyol futbolcu ve menajerini transfer görüşmelerinde bulunmak için İstanbul'a davet ettiği aktarıldı.

        11

        Mario Hermoso ile Beşiktaş arasındaki görüşmelerin olumlu ilerlediği kaydedildi.

        12

        Siyah-beyazlı idarecilerin 28 yaşındaki stoperin transferini bitirmeye çok istekli olduğu belirtildi.

        13

        Mario Hermoso bu sezon Atletico Madrid'de 40 maça çıktı. 28 yaşındaki stoper bu müsabakalarda 2 gol attı ve 3 asist üretti.

        14

        HALLER İDDİASI HEYECAN YARATTI

        Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, gelecek dönem için Borussia Dortmund’un Fildişi Sahilli golcüsü Sebastien Haller’i gündemine aldı.

        15

        İtalyan basında çıkan haberlere göre Kartal, Haller’i gelecek sezon için 1 numaralı transfer hedefi olarak belirledi.

        16

        Haberde, Beşiktaş’ın geçtiğimiz hafta Borussia Dortmund ile temasa geçtiği ve niyetini belli ettiği belirtilirken Siyah-Beyazlı ekibin Haller için istenen bonservis bedelini ilk aşamada yüksek bulduğu kaydedildi.

        17

        Bununla birlikte iki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiği ve Beşiktaş’ın Haller transferini bitirmek için büyük çaba içinde olduğu ifade edildi.

        18

        29 yaşındaki Haller, bu sezon Borussia Dortmund formasıyla çıktığı 18 maçta 3 gol 1 asistlik performans gösterdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ