Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Menemenspor, TFF 1. Lig’in 31. haftasında 10 öne geçtiği karşılaşmada Keçiörengücü’ne deplasmanda 21 mağlup oldu.

        TFF 1. Lig’in 31. haftasında Menemenspor, Keçiörengücü’ne konuk oldu. Müsabakanın 27. dakikasında Samed Ali Kaya'nın golüyle 10 öne geçen Menemen, skoru koruyamayınca ev sahibi ekip 79. dakikada Cem Ekinci ile beraberliği sağladı. Maç bu skorla tamamlanacak derken 90+4. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Cem Ekinci, Keçiörengücü’nü 21 öne geçiren golü attı ve maç bu skorla sona erdi.

        Son 3 maçı ikisi İzmir’de

        Bu sonuçla Menemenspor, 31 hafta sonunda topladığı 39 puanla 11. sırada yer aldı. Sarı lacivertlilerin küme düşme ihtimali bulunmazken, playoff iddiası ise oldukça zora girdi. Playoff yarışındaki rakipleri Altay ve Karagümrük’ün bugün oynanacak maçlarda puan alması ihtimalinde Menemenspor, bu şansını tamamen yitirecek. Ligde kalan 3 maçın ikisini sahasında oynayacak İzmir ekibi, 32. haftada Adanaspor’la sahasında, 33. haftada Bursaspor’la deplasmanda, son haftada ise evinde Altınordu ile karşılaşacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler