Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin


        Davut CAN / İZMİR, (DHA)- İZMİR'de, bir tavuk çiftliği ile kahvehanede, kumar oynadıkları tespit edilen 59 kişiye, toplam 267 bin 349 TL ceza kesildi.  6 kişi hakkında da kumar oynamak için yer temin etme suçundan adli işlem başlatıldı.
        İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bayındır ilçesi Havuzbaşı Mahallesi'ndeki tavuk çiftliği ile Bornova ilçesi Gökdere Mahallesi'ndeki bir kahvehaneye, sokağa çıkma kısıtlamasında kumar baskını düzenledi. İki adreste 59 kişi tombala oynarken yakalandı. 59 kişiye, 'Kumar oynamak, sosyal mesafe kurallarını ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmek, maske takmamak ve kapalı alanda tütün ürünü tüketmek' suçlarından toplam 267 bin 349 TL ceza kesildi.
        Ayrıca, N.A., E.K., U.Y., İ.D., S.Y. ve Z.S. hakkında ise 'kumar oynamak için yer etme' suçundan soruşturma başlatıldı. Z.S. hakkında ayrıca 'mühür bozma' suçundan tutanak tutuldu.
         DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir Davut CAN
        2021-01-14 11:11:13

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler