Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jasmine Tookes ile Juan David Borrero evlendi - Magazin haberleri
        1

        Ünlü model Jasmine Tookes (30), 2016 yılından beri birlikte olduğu Snapchat'in yöneticilerinden Juan David Borrero (31) ile 4 Eylül'de damadın memleketi Ekvador'da evlendi.

        2

        GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

        Düğünden kareleri ve hazırlık aşamalarını sosyal medya hesabından paylaşan Tookes'in bir ara mutluluktan gözyaşlarına boğuldu görüldü.

        3

        MESLEKTAŞLARI NEDİMELİK YAPTI

        Törende meslektaşları Sara Sampaio, Josephine Skriver ve Shanina Shayk, yeşil elbiseleri içinde ünlü modele nedimelik yaptı.

        4

        Gelin Jasmine Tookes, kilisedeki törende büyükbabası ile birlikte yürüdü. Torununu eşi Juan David Borrero'ya teslim eden yaşlı adamın mutluluğu objektiflere böyle yansıdı.

        5

        "HALA İNANAMIYORUM!"

        Mutluluğunu sosyal medya hesabından yapıtığı paylaşımlarla ifade eden Tookes, gönderisinde şu ifadeleri kullandı:

        Seninle birlikte gerçek yaşamdaki bir peri masalının içinde olduğuma hala inanıyorum! 4 Eylül 2021. Resmi olarak Bayan Borrero oldum.

        6

        KORONAVİRÜS ÖNLEMİ

        Çiftin düğününde koronavirüs ile ilgili önlemler de alındı. Jasmine Tookes ile Juan David Borrero'nun aşısız konuklarının aşıları da törenden önce Ekvador'da yapıldı.

        7

        GEÇEN SENE NİŞANLANMIŞLARDI

        Öte yandan Tookes, Borrero ile nişanlandığını geçtiğimiz yıl eylül ayında sosyal medyadan duyurmuştu. Ünlü modelin hayatını birleştirdiği Juan David Borrero, Ekvador Başkan yardımcısı doktor Alfredo Borrero Vega'nın oğlu.

        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ