Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jennifer Lawrence: Herkes iznim olmadan çıplak vücuduma bakabilir - Magazin haberleri
        1

        Cooke Maroney ile mutlu bir evlilik sürdüren ve ilk bebeğini kucağına almak için gün sayan ünlü aktris Jennifer Lawrence, 2014'te yaşadığı 'hack' skandalı skandal sonrası yaşadıklarını anlattı.

        2

        O dönem Lawrence'ın yanı sıra; Rihanna, Kate Upton, Kim Kardashian, Selena Gomez, Cara Delevingne gibi birçok ismin telefonlarına yapılan saldırıda ünlü isimlerin çıplak fotoğrafları yayınlanmıştı.

        3

        "TRAVMAM SONSUZA KADAR SÜRECEK!"

        Vanity Fair'e konuşan Lawrence, "Günün herhangi bir saatinde herkes benim iznim olmadan çıplak vücuduma bakabilir. Benim travmam sonsuza kadar var olacak!" ifadelerini kullandı.

        4

        Yaşananlardan dolayı çok öfkeli olduğunu söyleyen 31 yaşındaki oyuncu, duygularını şu sözlerle anlattı:

        Lanet olası gezegen tarafından toplu tecavüze uğruyorum. Sanki dünyadaki her insan benim mahremimi görmüş gibi hissediyorum!

        5

        HOLLYWOOD'DAKİ ÜCRET EŞİTSİZLİĞİ HAKKINDA KONUŞTU

        Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, ayrıca Leonardo DiCaprio ile başrolleri paylaştığı "Don't Look Up" filminde, DiCaprio'nun kendisinden daha fazla ücret aldığını öğrendiğini belirterek, kadınlar ve erkeklerin Hollywood'daki ücret eşitsizliği hakkında konuştu.

        Lawrence kendisinin yanı sıra; Meryl Streep, Jonah Hill, Cate Blanchett, Tyler Perry, Ariana Grande, Timothee Chalamet gibi isimlerin de kadroda yer aldığı filmde, Dicaprio ile eşit ücret aldıklarını düşünüyordu.

        Ünlü aktris, kendisi 25 milyon dolar alırken, Leonardo DiCaprio’nun ise 30 milyon dolar kazandığını öğrendiğini açıkladı.

        6

        "SON DERECE RAHATSIZ EDİCİ"

        2020’de ABD’de tam zamanlı çalışan kadınların erkeklerin kazancının sadece yüzde 82,3’ünü kazandığı belirlenmişti. Yani, erkeklerin 1 dolarına karşılık, kadınlar 83 sent kazanıyordu. Röportajda, bu istatistiğin hatırlatılması üzerine Lawrence, "Evet, onu da gördüm. Leo, benden daha fazla gişe hasılatı sağlıyor. Yaptığım anlaşmadan dolayı şanslı ve mutluyum. Ancak diğer durumlarda, benim gördüğüm ve eminim iş gücündeki diğer kadınlar da görmüştür eşit ücret hakkında sorgulamanın son derece rahatsız edici olduğu..." şeklinde yanıt verdi.

        7

        "NE OLDUĞUNU SÖYLEMEZLER"

        Jennifer Lawrence "Eşitsiz görünen bir şeyi sorgularsanız, bunun cinsiyet eşitsizliği olmadığı söylenir, ama bunun tam olarak ne olduğunu söyleyemezler." diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ