Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Joao Felix'in menajeri Juventus ile görüştü - Futbol Haberleri

        Juventus, geçen yaz transfer ettiği Cristiano Ronaldo'dan sonra bir Portekizli'yi daha kadrosuna katmak istiyor. Bu sezon Benfica'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken, geçen hafta ise Eintracht Frankfurt karşısında hat-trick yaparak UEFA Avrupa Ligi'nde bunu başaran en genç oyuncu olan Joao Felix için siyah-beyazlılar da devreye girdi.

        AS'ta yer alan habere göre Juventus Sportif Direktörü Fabio Paratici ile Torino'da salı günü bir araya gelen Felix'in menajeri, genç yıldızın bu yaz Juventus'a transferi için görüştü. Felix'in temsilcisi ise başta Cristiano Ronaldo olmak üzere birçok yıldızın menajerliğini yapan Jorge Mendes. Mendes Cristiano Ronaldo'nun dışında Joao Cancelo'yu da Valencia'dan Juventus'a götürmüştü.

        Benfica ile olan sözleşmesinde serbest kalma maddesi 120 milyon Euro olarak belirlenen Joao Felix, Portekiz basını tarafından 'Yeni Cristiano Ronaldo' olarak anılıyor. Yine çıkan haberlere göre Benfica, Felix için gelen 75 milyon Euro'luk teklifleri ise reddetmiş durumda.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ