Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Erkek John Legend 'yaşayan en seksi erkek' seçildi! 1990'dan günümüze yaşayan en seksi erkekler
        1

        People dergisi, 1985 yılından beri tanınmış ve ünlü kişiler arasından en seksi erkeği seçiyor. Derginin her yıl heyecanla beklenen "yaşayan en seksi erkek" unvanını bu sene ünlü şarkıcı, söz yazarı ve aktör John Legend aldı.

        2

        Yaşayan en seksi erkek unvanı sadece görünüşe bakılarak seçilen bir ödül değil. Yardım kuruluşlarına bağışta bulunmak, sosyal konulara yönelik kampanyalar düzenlemek, fimlerde rol almak veya halkın sevgisini kazanmak ödülün kazanılmasında büyük etkenler...

        3

        John Legend da yer aldığı yapımlarla, şarkılarıyla, eşi Chrissy Teigen ve çocukları Luna ile Miles'a duyduğu sevgiyle halkın gönlünü kazanmış olacak ki bu yıl, derginin kapağında kendine yer edindi.

        4

        40 yaşındaki şarkıcı unvanı kazandıktan sonra "Çok heyecanlıydım ama aynı zamanda biraz da korkuyordum, çünkü çok fazla baskı vardı. Şimdi herkes benim bu unvanı taşıyacak kadar seksi olup olmadığımı görmek isteyecek. Idris Elba’yı da takip ediyorum ve bu hiç adil değil ve benim açımdan hoş değil" şeklinde esprili bir yorum yaptı.

        5

        People dergisinde yer alan yazıya göre Pennsylvania Üniversitesi'ne sadece 16 yaşında giren yıldız, terzilikle uğraşan annesi Phyllis'e hayranlık duyuyor.

        6

        Annesinin kendisini her zaman şarkı söylemeye teşvik ettiğini belirten Legend, fabrika işçiliği yapan babası Ronald'ın da ona mütevazı ve kibar davranmayı öğrettiğini söylüyor.

        7

        Emmy, Grammy, Oscar ve Tony Ödüllerini kazanan en genç sanatçılardan biri olan John Legend aynı zamanda dört ödülü de kazanan ilk Afrikalı-Amerikalı... Tam 10 tane Grammy Ödülü bulunan sanatçı 2013 yılından beri model Chrissy Teigen ile evli.

        8

        John Legend'dan önce daha pek çok ünlü isim, bu unvanı almıştı. Derginin 1990 yılından günümüze kadar seçtiği "Yaşayan En Seksi Erkek"ler listesine şöyle bir göz atalım....

        9

        Tom Cruise, 1990