Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Justin Timberlake'den Britney Spears'a: Özür dilerim - Magazin haberleri
        1

        39 yaşındaki şarkıcı Britney Spears'ın hayatını konu alan 'Framing Britney Spears' adlı belgeselin ardından eski sevgilisi Justin Timberlake, yıllar sonra sessizliğini bozdu.

        2

        ÖZÜR DİLEDİ

        Oyuncu Jessica Biel ile evli olan Timberlake, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak 20 yıl önce aşk yaşadığı Spears'tan özür diledi.

        3

        "ÇUVALLADIM"

        40 yaşındaki şarkıcı, "Mesajları, yorumları ve birçok şeyi gördüm. Açıklama yapmak istedim. Sergilediğim davranışların sorunlara yol açtığı dönem için pişmanım. Doğru olan şeyi yaparak konuşmadığım için üzgünüm. O anlarda yetersiz kaldığımın ve pek çok insanın bundan faydalandığının farkındayım. Britney Spears ve Janet Jackson'dan özellikle özür diliyorum. Her ikisi de değer verdiğim ve saygı duyduğum kadınlar. Çuvalladığımı biliyorum." dedi.

        4

        Spears, 1998 ile 2002 yılları arasında meslektaşı Justin Timberlake ile aşk yaşamıştı.

        İkili, o dönemlerde magazin basınının gündeminden hiç inmiyordu. Ancak, 2002’de Britney, Justin’i koreograf Wade Robson ile aldattığını öne sürülmüştü. Ayrılık sonrası Timberlake’in, “Cry Me a River” şarkısıyla göndermede bulunduğu yorumlanmıştı.

        5

        EVLİLİĞİNDE SORUN YAŞADI

        Timberlake, oyuncu Jessica Biel ile 2012 yılında nikah masasına oturmuştu.

        Çiftin mutlu evliliği 2019'da ciddi bir sarsıntı yaşamıştı.

        6

        Bunun nedeni de Timberlake'in 'Palmer' adlı yapımda birlikte rol aldığı Alisha Wainwright ile el ele görüntülenmesi olmuştu.

        7

        "BIRAKIN AÇIK OLAYIM"

        Sosyal medya üzerinden karısından özür dileyen Timberlake, "Bırakın açık olayım. Rol arkadaşımla aramızda hiçbir şey olmadı. O gece çok fazla sarhoştum ve sergilediğim davranış nedeniyle pişmanım. Bunu daha iyi bilmeliydim. Bu, benim oğluma bırakmak istediğim örnek değil" ifadelerini kullanmıştı.

        O dönemlerde Timberlake, eşinin güvenini kazanabilmek için elinden geleni yapmıştı.

        8

        Justin Timberlake ile eşi Jessica Biel

        9

        Justin Timberlake ile eşi Jessica Biel

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ