Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraşlı doğa tutkunu genç, kırsal alanlara yerleştirdiği fotokapanla yaban hayatını görüntülüyor.

        Kahramanmaraş'ta yaşayan doğa tutkunu İsmail Efe Çam, doğayla iç içe büyüyen ve yaban hayvanlarına olan ilgisi ile dikkat çekiyor. Kırsal alanlara yerleştirdiği fotokapanlar sayesinde yaban domuzu, kurt, tilki gibi birçok yaban hayvanını doğal yaşam alanlarında kayda alan genç, uzun süreli gözlem ve sabır gerektiren çalışmalar sonucunda elde edilen görüntülerle, bölgedeki biyolojik çeşitliliği de gözler önüne serdi.

        Yaban hayatını görüntülemekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çam, "Fotokapanlar kuruyor, bazen de fotoğraf makinesiyle çekimler yapıyorum. Bunları sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Hayvanları koruyalım, onlara zarar vermeyelim. Kısacası öldürmeyelim, ölümsüzleştirelim" dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler