Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri’de düzenlenen Kahramanmaraşlılar Kültür ve Sanat Festivali’ne katılan Dulkadiroğlu Belediyesi’nin yöresel ürünler standı ilgi gördü.

        Kahramanmaraş’ın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Kayseri’de düzenlenen Kahramanmaraşlılar Kültür ve Sanat Festivali yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Dulkadiroğlu Belediyesi’nin yöresel ürünlerle katıldığı tanıtım etkinliğine vatandaşlar ilgi gösterdi.

        Dulkadiroğlu Belediyesi, katılımcılara yöresel ürünler ikram etti.

        Belediye Başkanı Necati Okay, “Kahramanmaraş’ımızın ve Dulkadiroğlu’nun tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtma adına Kayseri’de düzenlenen Kahramanmaraşlılar Kültür ve Sanat Festivali’ne ekiplerimiz katıldı. Burada ilçemizi yansıtan kültürel zenginlikler Kayserili vatandaşlara tanıtıldı. Standımıza gösterilen yoğun ilgi bizleri çok memnun etti. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler