Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kanye West, Kim Kardashian ile ayrılığını kabullenemedi! - Magazin haberleri
        1

        İki yıllık flörtün ardından 2014 yılında evlenen reality show yıldızı Kim Kardashian ile rapçi Kanye West, bu yılın başında boşanacaklarını açıklamıştı. Bu süreçte evlerini ayırdıkları ileri sürülen çift, buna rağmen zaman zaman yaptıkları çıkışlarla hayranlarını şaşırttı.

        Kim Kardashian, eşinin yeni albümünün tanıtımında gelinlikle kamera karşısına geçerken, artık "Ye" olarak anılmak isteyen West ise açıklamalarıyla adından söz ettirdi.

        2

        AYRILIĞI KABULLENEMEDİ

        Birkaç gün önce katıldığı bir etkinlikte Kim Kardashian ile yeniden bir araya gelmek istediğini dile getiren Kanye West, bu konuda ne kadar inatçı olduğunu gözler önüne seren yeni bir paylaşımda daha bulundu.

        Ünlü rapçi, Instagram hesabından Kardashian ile birlikte çekilen eski bir fotoğrafını yayınladı. West'in bu gönderisi sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Kardashian'ın Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açtığını dile getiren kullanıcılar, Kanye West'e tepki gösterdi.

        3

        "REKLAM" İDDİASI

        West'in inatla Kim Kardashian ile barışmak istemesi ve onun yeni bir ilişkiye başladığını bildiği halde öpüşürken çekilen bir fotoğraf yayınlaması eleştiri topladı.

        Bazı kullanıcılar, ünlü rapçinin bu çıkışlarının "reklam" amaçlı olduğunu savunuyor. Çiftin bu şekilde reklam yaptığını dile getiren takipçileri, ikilin önümüzdeki günlerde yeniden bir araya geleceklerini ve çok konuşulan bir düğün törenine imza atacaklarını iddia ediyor.

        4

        "İLAÇLARINI AL!"

        Kanye West'in ruhsal sorunlar yaşadığını ve hatta tedavi olması gerektiğini savunan sosyal medya kullanıcıları, "Acaba Kim Kardashian, dört tane çocuk yapmadan önce onun ne kadar hasta olduğunu biliyor muydu?" sorusunu birbirlerine yöneltti.

        Birçok kişi West'in gerçekten derin ruhsal sorunlar yaşadığını, tedavisini sürdürüp ilaçlarını alması gerektiğini ve büyük olasılıkla Kim Kardashian'ın da onun bu ruhsal iniş-çıkışlarından korktuğu için ayrılmaya karar verdiğini öne sürdü.

        5

        "ÜZGÜNÜM, EŞİN HAYATINA DEVAM EDİYOR"

        West'in, "Kim'i geri istiyorum. Tanrı bir gün onu bana geri getirecek." çıkışı ve ardından yaptığı bu sosyal medya paylaşımıyla ilgili görüş bildirenlerden biri de düşüncesini, "Genellikle kadınlar, 'Artık yeter' demeden önce eşlerine birçok kez yeniden başlamak için bir şans verirler. Bence Kim Kardashian da bunu yaptı ama sonra kendinde yeni bir başlangıç yapacak gücü buldu. Üzgünüm Bay West, eşin hayatına devam ediyor." sözleriyle dile getirdi.

        6

        "NAFAKA ÖDEMEMEK İÇİN BARIŞMAYA ÇALIŞIYOR"

        Ayrıca Kanye West'in, Kardashian-Jenner ailesinin şöhreti sayesinde kendi kariyerinde de büyük bir ilerleme kaydettiğini ve bunu elden kaçırmaktan korktuğunu ileri sürenler de var. Hatta West'in, Kardashian'a nafaka ödememek için onu geri kazanmaya çalıştığı da konuşuluyor.

        7

        "AİLEMİ GERİ İSTİYORUM"

        Ayrılığı bir türlü kabullenemeyen ünlü isim, Instagram'dan beş dakikalık bir Şükran Günü duası paylaşarak, ailesini geri istediğini vurguladı. West, "Neredeyse her gün düşündüğüm tek şey; ailemi nasıl bir araya getireceğim ve sebep olduğum acıları nasıl iyileştireceğim..." ifadelerini kullandı

        8

        YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

        Kanye West'in barışma çabaları sürerken Kim Kardashian ise oyuncu Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açtı. Özel hayatlarını göz önünde yaşamayı tercih eden çift, el ele tutuşarak objektif karşısına çıkmayı da ihmal etmedi.

        İkili, geçtiğimiz ay "Saturday Night Live" adlı programa konuk olmuş ve bir parodide rol almıştı.

        9

        Kim Kardashian ile Kanye West

        10

        Kim Kardashian ile Kanye West

        11

        Kim Kardashian ile Kanye West

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ