Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kanye West'ten Kim Kardashian'a şarkılı gönderme: Sevgilim bana geri dön! - Magazin haberleri
        1

        Ünlü rapçi Kanye West, yeni albümü "Donda"yı henüz çıkarmamış olsa da albüm tanıtımı için düzenlediği iki lansman sonrası, hayranları şarkı sözlerindeki Kim Kardashian detaylarını fark etmeye başladı.

        44 yaşındaki West'in yeni albümünde yer alan "Love Unconditionally" adlı şarkısının, boşanma aşamasında olduğu reality show yıldızı Kim Kardashian ve evliliğinin bitişiyle ilgili olduğu anlaşıldı.

        2

        "AİLEMİ KAYBEDİYORUM"

        Kanye West'in şarkısının sözlerinde, "Ailemi kaybediyorum/Ailemi kaybediyorum/Ailemi kaybediyorum" satırlarının yanı sıra, "Bana bağırıyor/Tatlım nasıl gidebiliyorsun?" sözleri dikkat çekiyor.

        Şarkı, West'in kaybettiği annesi Donda'nın öğüt veren sesiyle başlıyor. Kanye West'in annesi, "Çocuklarına iki ders verdi. Birincisi; her ne olursa olsun asla aileni bırakmayacaksın. İkincisi her ne olursa olsun kayıtsız şartsız seveceksin." diyor.

        3

        "SEVGİLİM BANA GERİ DÖN"

        "Donda"nın bir bölümünde West’in, "Tüm ailemi kaybediyorum/Sevgilim bana geri dön" diye seslendiği görülüyor.

        Ünlü rapçi, annesinin adını verdiği "Donda" albümünde bir de boşanma olayını anlattığı "Lord I Need You" adlı şarkı yer alıyor. West'in rap şeklinde, "Zaman ve uzay bir lüks / Ama sen hala beni sevdiğini göstermek için buraya geldin." sözleri de Kardashian'ın lansmanlarda eski eşine destek vermesine gönderme olarak yorumlandı.

        4

        AYLAR SONRA AYNI KAREDE

        Dört çocuk annesi Kim Kardashian, Kanye West'in Atlanta'da düzenlediği albüm lansmanlarının ikisinde de boy göstermiş, ayrılık haberlerinden aylar sonra eski eşiyle aynı kadraja girmişti.

        Çiftin şubat ayında başlayan boşanma davası sürüyor. Çocuklarının ortak velayetini isteyen ikilinin evlilik sözleşmelerine bağlı kaldığı ve boşanma sürecini arkadaşça yürüttüğü konuşuluyor.

        5

        'AŞK' İDDİASI

        Öte yandan 2014 yılında Kim Kardashian ile dünyaevine giren ve şimdilerde ise boşanma aşamasında olan Amerikalı rapçi Kanye West'in, Bradley Cooper ile ayrılığından sonra adı kimseyle anılmayan Rus model Irina Shayk ile aşk yaşamaya başladığı öne sürülmüştü.

        "SADECE ARKADAŞLAR"

        Konuyla ilgili henüz bir açıklamada bulunmayan West ve Shayk'a yakın bir kaynak, geçtiğimiz günlerde ikili hakkında çıkan ilişki iddialarını yalanlamıştı.

        Page Six’e konuşan bir kaynak, Irina Shayk'ın Kanye West'e karşı duygularını anlatırken, "Irina, Kanye'yi arkadaşça seviyor ve onunla bir ilişki yaşamak istemiyor." demişti.

        6

        PARİS'TE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

        Kanye West, 44. yaşını geçtiğimiz haftalarda Irina Shayk ile birlikte Fransa'da kutlamıştı. İkili, aşk söylentilerinin ardından ilk kez görüntülenmişti. West'in doğum gününde Shayk ile birlikte Provence'ta geceliği bin 550 euro olan tatil köyünü üç gün kapattığı öğrenilmişti. Ünlü rapçisinin 28 villadan oluşan otele 130 bin 200 euro (1.3 milyon TL) ödediğine ilişkin iddialar basına yansımıştı.

        7

        "ORTAK NOKTAMIZ YOK"

        Yaşananlardan sonra Kim Kardashian, 14 yıl sonra final yapan reality şovunda ayrılıkla ilgili konuşmuştu. Kardashian, "Kanye ile ortak bir noktamız olmadığını anladığım için ayrılmak istedim. Terapiste gidince bu evlilikte mutsuz olduğumu fark ettim." demişti.

        Ünlü yıldız ayrıca, hayalindeki erkek hakkında "Peşinden sürükleneceğim birini değil her şeyi birlikte çözebileceğimiz birini istiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ