Kapıkule'de gurbetçi yoğunluğu
Yaz tatillerini Türkiye'de geçirmek için yola çıkan gurbetçiler, Edirne'den Bulgaristan'a açılan Kapıkule Sınır Kapısı'nda yoğunluk oluşturdu. Kapıkule, Hamzabeyli ile Yunanistan'a açılan Pazarkule ve İpsala ile Kırklareli'nden Bulgaristan'a açılan Dereköy sınır kapılarından 25 Haziran'dan bu yana ülkeye 750 bine yakın gurbetçi giriş yaptı.
ABONE OLAvrupa'nın farklı ülkelerinden yaz tatillerini Türkiye'de geçirmek için yola çıkan gurbetçiler, Kapıkule Sınır Kapısı'nda yoğunluk oluşturdu.
Avrupa'nın birçok ülkesinde okulların tatil edilmesiyle yola çıkan gurbetçiler, Edirne'den Bulgaristan'a açılan Kapıkule Sınır Kapısı'nda yoğunluk oluşturdu. Kara yolunu tercih eden gurbetçiler, Sırbistan ve Bulgaristan'ın yavaş çalışmasından da şikayet etti.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ