Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kaş, Kemer, Korkuteli Seçim Sonuçları 14 Mayıs 2023 Pazar | Kaş, Kemer, Korkuteli Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinde Kim Önde?
        1

        Kaş, Kemer, Korkuteli ilçelerinde de 14 Mayıs Pazar günü tüm Türkiye'de olduğu gibi oylar kullanıldı. Yaşadığı ilçedeki son durumu takip etmek isteyenler “Kaş, Kemer, Korkuteli Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinde Kim Önde?” sorusuna yanıt arıyor. Kaş, Kemer, Korkuteli Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri sonuçları YSK tarafından açıklanacak ve Habertürk’ün seçim sonuçları sayfası üzerinden takip edilebilecek. İşte 2023 Genel Seçimleri Kaş, Kemer, Korkuteli Seçim Sonuçları…

        2

        KAŞ, KEMER, KORKUTELİ SEÇİM SONUÇLARI 2023

        Kaş, Kemer, Korkuteli Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi Sonuçları, Haberturk.com'da olacak. YSK'nın yayın yasağı kararının kalkmasının ardından ilçe ilçe, canlı olarak 2023 Kaş, Kemer, Korkuteli Seçim Sonuçlarını takip edebilirsiniz. Habertürk Kaş, Kemer, Korkuteli Seçim Sonucu sayfası ile Cumhurbaşkanlığı ve partilerin oy oranlarını güncel ve anlık olarak takip edebilirsiniz.

        KAŞ 2023 MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        KAŞ 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        KEMER 2023 MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        KEMER 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        KORKUTELİ 2023 MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        KORKUTELİ 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        KAŞ, KEMER, KORKUTELİ SEÇİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        Seçimlerde oy kullanma işlemleri saat 17.00’de sona erecek. YSK'nın kararlarına göre saat 18.00'a kadar basın yayın organlarında seçimler ve sonuçlarına ilişkin Haber tahmini ve yorum yapılması yasak olacak. Saat 18.00 ile 21.00 arasında ise YSK tarafından seçime ilişkin verilecek haber ve tebliğler yayımlanabilecek. Saat 21.00'den sonra ise bütün yayınlar serbest olacak, YSK bu saati daha erkene alabilecek. Kaş, Kemer, Korkuteli Seçim Sonuçları da 14 Mayıs Pazar günü YSK’nın belirlediği kurala göre saat 21.00 civarı açıklanacak.

        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ