Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, Armada Kayak ve Snowboard Kulübü Başkanı Abdullah Necat Türkmenoğlu ile bir araya geldi.

        Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Armada Kayak ve Snowboard Kulübü Başkanı Abdullah Necat Türkmenoğlu, “Federasyon Başkanı Ali Oto’nun davetiyle makamında bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın başkanımız kayakla ilgili ciddi projeleri olan bir insan. Kayakla uğraşan tüm kulüplerin en büyük şansı böyle bir başkana sahip olmak diye düşünüyorum. Sayın başkanımız World Cup etaplarını Erciyes’e aldırmak için ciddi çaba sarf ediyor. Bu konuda kendisiyle verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Biz de kulüp olarak gerekse Kayseri olarak elimizden gelen desteği vereceğimizi kendilerine ilettik. İnşallah şehir olarak da gereken ilgiyi göstereceğiz. World Cup inşallah Kayserimize ve marka değerimiz Erciyes’imize değer katacaktır” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler