Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, (DHA)DENİZLİ'de 'Elmacı Dede' lakabıyla tanınan Muhammet Yılmaz (71), hayırseverlerin desteğiyle hazırladığı bayram şekeri ve meyve paketlerini Suriye'deki yetim kamplarına götürdü.

        Denizli'de çiftçilik yapan ve 'Elmacı Dede' lakabıyla tanınan Muhammet Yılmaz, hayırseverlerin desteğiyle topladığı, içinde bayram şekeri ve meyvelerin bulunduğu 1000 paketi aracıyla Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı'na getirdi. Yılmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla Suriye'nin Çobanbey bölgesindeki yetim kamplarına şeker, çikolata, elma, şeftali ve kavun getirdiğini söyledi. Bayramda yetimleri sevindirmek için Suriye'ye gittiğini dile getiren Yılmaz, "Suriye'deki yetimlerin bayramı mutluluk içinde geçirmeleri için fedakarlık yaptım. Onların bayramı daha hoşnut geçirmeleri için bu görevi üstlendim. Bayramda onları mutlu etmek için 1000 paket şeker ve çikolata hazırladık" dedi.DHA-Genel Türkiye-Kilis Reşit ÇELEBİOĞLU

        2021-07-19 12:22:09

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler