Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kim Kardashian ve Pete Davidoson ayrıldı mı? Kanye West'in ayrılığa tepkisi ne oldu?
        1

        9 aydır ilişki yaşayan Kim Kardashian ve Pete Davidson'un her hareketi magazinin gündemine oturuyordu. Gün itibariyle komedyen Davidson ve reality show yıldızı Kardashian'ın ayrılık haberleri gündem oldu. Peki, Kardashian'ın eski eşi ve dünyaca ünlü rap sanatçısı Kanye West'in bu habere tepskisi ne oldu?

        2

        Reality show yıldızı Kim Kardashian, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Kanye West ile 8 yıllık evliliğini 2 Mart 2022'de bitirmişti. Kardashian, West ile boşanma davası sürerken, komedyen Pete Davidson ile aşk yaşamaya başlamıştı.

        3

        KIM KARDASHIAN VE PETE DAVIDSON NEDEN AYRILDI?

        Çiftin birlikteliği 9 ay sürdü. Dört çocuk annesi Kardashian ile Davidson'ın yollarını ayırdığı öğrenildi. İkili, yoğun programları sebebiyle yıprandıklarını söyleyerek, ilişkilerini sonlandırdı. Ayrıca 'Daily Mail'in haberine göre; Kardashian ve Davidson, arkadaş kalma kararı aldı.

        4

        KANYE WEST'İN TEPKİSİ!

        Dokuz aylık aşkları sırasında sık sık Kardashian’ın eski eşi Kanye West’in mesajları ve yorumlarıyla da uğraşan çift, geçtiğimiz günlerde ayrıldıklarını açıkladı. Ayrılık haberine West’ten de yorum pek gecikmedi.

        45 yaşındaki Ye, 8 Ağustos Pazartesi sabahı Instagram’da haberi kutladı. Sahte bir New York Times sayfasıyla Davidson’ın 28 yaşında öldüğünü yazdı.

        5

        Davidson'ın öldüğünü yazan sahte bir gazete küpürü

        6

        KANYE WEST İLE KIM KARDASHIAN BARIŞTI MI?

        Kardashian’ın, Davidson ile ayrılmasından sonra Kanye West ile yeniden bir araya geldiği söylentileri de hızla yayılmaya başladı. Ancak çifte yakın bir kaynak, ikilinin boşanma sürecini tamamlamak için işlemlere devam ettiğini belirtiyor.

        Kaynağa göre; West, çocuklarıyla vakit geçirmek için Kardashian’ın evine daha sık gidiyor, bu durumun da ayrılık öncesinde Davidson’ın çekimleri için evde olmamasıyla ilgili olduğunu da belirtti.

        Haberi Hazırlayan: Stajyer Tamer

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ