Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’da inşaattan yaklaşık 300 kilo demir çalmak isteyen hırsızlar, polis ekipleriyle yaşanan kovalamacanın ardından demirlerle birlikte suçüstü yakalandı. Şüphelilerin belediyenin 50 bin liralık demir hırsızlığı olayına da karıştıkları öğrenildi.

        Olay, merkez Meram ilçesi Aymanas Mahallesi Abdürreşit Caddesi üzerinde bulunan bir inşaatta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, inşaattan demir çalındığı ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine gitti. Kaçan şüpheliler, Meram Suç Önleme ve Soruşturma ekipleri ve Meram Devriye Ekipler Amirliği tarafından yaşanan kovalamacanın ardından yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli K.A. (20) ve M.A.'nın (27) sorgularında demirleri çaldıklarını itiraf ettiği ve Meram Belediyesi'nden 50 bin liralık demir hırsızlığına da karıştıkları öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler