'Kaybedenler Kulübü' ekibi Skala'da
Filmin yönetmeni Tolga Örnek ve başrol oyuncularından Ahu Türkpençe, Bedia Ceylan Güzelce'nin konuğu oldu
Giriş: 30 Mart 2011 - 17:58 Güncelleme:
Skala İstanbul Modern'den gerçekleştirdiği bugünkü canlı yayınında 'Kaybedenler Kulübü' filminin yönetmeni Tolga Örnek ile filmin başrol oyuncularından Ahu Türkpençe'yi ağırladı.
Tolga Örnek 'Kaybedenler Kulübü' filminin çekimlerini ve ayrıntılarını izleyicilerle paylaşırken, Ahu Türkpençe filmin hoşgörüyü barından bir özgürlük filmi olduğuna değindi.
Bedia Ceylan Güzelce'nin dönem filmlerinin başarılı yönetmeni Tolga Örnek'e yönelttiği "Şu anki dönemi anlatan bir film yapsaydınız, nasıl bir film ortaya çıkardı?" sorusuna, ünlü yönetmen "Korku ve gerilim filmi olurdu herhalde" şeklinde cevap verdi.
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ