Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde Başkomutan Tarihi Milli Parkı Gelişim Projesi ve Tanıtım Faaliyetleri kapsamında Dumlupınar Kaymakamlığı, Altıntaş Kaymakamlığı, Dumlupınar Belediye Başkanlığı’nın birlikte yürütmüş olduğu projeler hakkında toplantı yapıldı.

        Dumlupınar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu, Altıntaş Kaymakamı Mustafa Sait Arcaklıoğlu ve Dumlupınar Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç’ın yaptığı değerlendirme toplantısı Altıntaş Kaymakamlığı’nda gerçekleştirildi. Toplantıda projenin en önemli kısımlarından olan ana yollar üzerindeki yönlendirme levhalarının son hali ve önümüzdeki haftalarda montajı yapılacak olan levhaların yerlerinin tespiti ile alakalı konularda istişareler yapıldı.

        Dumlupınar Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç yaptığı açıklamada, ''Proje ile İzmirAnkara ve Kütahya yolları üzerine farkındalık oluşturucu milli duyguları harekete geçirecek tabela, yazı ve yönlendirme levhaları ile Şehitliklerimizdeki ziyaretçi sayısını artırmak ve bölgenin yurt çapında tanıtımını yapmak amaçlanmıştır'' diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler