Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Larissa Gacemer mutfakta: Brezilya'dan gel, mercimek köftesi yap... - Magazin haberleri
        1

        2011 yılında eski basketbolcu Burak Gacemer ile dünyaevine giren Brezilyalı model Larissa Gacemer, kolları sıvayıp, mutfağa girdi.

        2

        Gacemer, mercimek köftesi yapan ünlü modelin o anlarını Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

        3
        4

        Gösteri dünyasının ünlü isimleri alışılagelmiş görüntülerinin dışındaki hayatlarını da zaman zaman sosyal medyadan yayınlıyor. Ünlüler özellikle de pandemi sürecinde geçirdiği zamanları sık sık paylaşıyor ve mutfaktaki hünerlerini gözler önüne seriyor...

        5

        HANDE ERÇEL

        Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan oyuncu Hande Erçel, mutfağa girdi. Kendisini sağlıklı yaşama ve spora adayan Erçel, kendisine ara öğün hazırladığı anları 23 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı. 27 yaşındaki oyuncu, gönderisine, "Işık hızıyla sete hazırlanıyorum." ifadelerini not düştü.

        6

        BEREN SAAT - ESRA DEĞİRMENCİOĞLU

        Beren Saat, kendisi gibi oyuncu olan yakın arkadaşı Esra Dermancıoğlu ile buluştu. Evde bir araya gelen ikili, birlikte yemek yaptı.

        51 yaşındaki Dermancıoğlu, mutfakta çekilen karelerini sosyal medya hesabından, "Bu gece meleğime makarna yaptım. Yıllardır yanında en iyi hissettiğim dostum; Beren'kom" notuyla takipçileriyle paylaştı.

        7

        DİLAN ÇİÇEK DENİZ

        Son olarak 'Alev Alev'de rol alan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, mutfak pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Bol kot salopetini ti'ye alan Deniz, fotoğrafına, "Seneye de giyerim" sözlerini ekledi.

        8

        MURAT YILDIRIM

        Oyuncu Murat Yıldırım, eşi Iman Elbani'ye Fas gecesi düzenledi. Yıldırım, mutfakta hünerlerini sergilediği anı sosyal medya hesabından paylaştı.

        9

        BİRAN DAMLA YILMAZ

        Oyuncu Biran Damla Yılmaz, pizza yediği anları, "Karantinada pizza! En sevdiğim... Şaka bir yana moral ve motivasyona çok iyi geliyor" notuyla sosyal medya hesabından yayınladı.

        10

        EBRU ŞANCI

        37 yaşındaki Ebru Şancı, oğlu Kürşad Fırat ile birlikte çekilen mutfak pozunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Şancı, esprili gönderisine, "Hamur açmak bu kadar zor olmamalı" notunu düştü.

        11

        BURCU KARA

        2016 yılında yönetmen Fırat Parlak ile evlenen oyuncu Burcu Kara, eşinin karantinada yemek yaptığını açıkladı.

        12

        BURCU KARA - FIRAT PARLAK

        Mutfakla arasının nasıl olduğu sorusuna esprili bir yanıt veren Kara, "Fırat’tan sonra mutfağı bıraktım ben. O her yemeği çok ustaca yapıyor. Onu gördükten sonra sadece yardım için mutfağa giriyorum" dedi.

        13

        GÖKSEL

        48 yaşındaki Göksel, mutfakta çekilen bir karesini sosyal medya hesabından yayınladı. "Anneciğim yine haklı çıktı" diyen Göksel, paylaşımına şu notu düştü:

        Annem, bana ev işlerini öğretirken bayağı direnirdim. 'Ben yemek yapmayacağım, öğrenmeme gerek yok ki' diye tutturmuştum. O da ısrar ederdi, 'Bir gün ihtiyacın olabilir' diye.

        O gün geldi, çattı. Anneciğim yine haklı çıktı. Bu arada ben özenle yemek yapmanın ne kadar zevkli olduğunu keşfettim. Hele bir de sevdiklerin mutlu oluyorsa...

        14

        AÇALYA SAMYELİ DANOĞLU

        2012 yılında Türkiye Güzeli seçilen Açalya Samyeli Danoğlu, 2016'da iş insanı Erman Ademoğlu ile Paris'te evlendi.

        Mutfağa girip, yemek hazırlayan Danoğlu'nun eşi sofrayı sosyal medya hesabından, "Mutfakta doğurabilir" notuyla paylaştı. Açalya Samyeli Danoğlu, bu paylaşımdan birkaç gün sonra bebeğini kucağına aldı.

        15

        TÜLİN ŞAHİN

        Kızı Siena Leyla ile birlikte bol bol vakit geçiren model Tülin Şahin, mutfağa girdi. Ev yapımı dondurma tarifi için kolları sıvayan Şahin, sonucu takipçilerinin beğenisine sundu.

        16

        NURGÜL YEŞİLÇAY

        Oyuncu Nurgül Yeşilçay, yeğeni ile evde akrobatik hareketlerle eğlenerek, yemek yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Yeşilçay, gönderisine, "Teyze-yeğen hep böyle yemek yaparız" mesajını düştü.

        17

        SAADET IŞIL AKSOY

        Geçtiğimiz aylarda ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan oyuncu Saadet Işıl Aksoy, yemek yaptığı anları yayınladı. Aksoy, gönderisine, "Bu aralar böyle" notunu düştü.

        18

        ASLIHAN KARALAR

        2017 yılında Best Model Of The World yarışmasında birinci olan oyuncu Aslıhan Karalar, karantinada mutfağa girdi.

        Karalar, "Çanakkale'li olduğumuz için mutfağı severiz. Mantı açtım, dolma sardım. Ben genelde yemek yiyen değil, yemek yedirten oluyorum. Arkadaşlarıma bolca yemek yapıyorum" dedi.

        19

        EMRE KARAYEL

        Oyuncu Emre Karayel, biber dolması yaptığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

        20

        DEFNE SAMYELİ

        Eski Türkiye güzeli ve sunucu Defne Samyeli, karantina sürecinde helva yaptı.

        21

        İPEK TANRIYAR

        Oyuncu İpek Tanrıyar, evde kendi tereyağını yaptı. Tanrıyar, gönderisine, "Tereyağı işine de girdim. 'O bileklerle nasıl yapacaksın?' diyenler de oldu ama sonuç harika oldu" notunu düştü.

        22

        SAADET IŞIL AKSOY

        Oyuncu Saadet Işıl Aksoy, sarma sardığı anları sosyal medya hesabından yayınladı.

        23

        TOLGA ÇEVİK

        Pandemi sürecinde mutfağa giren komedyen Tolga Çevik, yemek yaptığı anları, "Fasulye ve sırık" notuyla paylaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ