Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Maç sona erdi: Stevenage: 3 - Milton Keynes Dons:1 - Futbol Haberleri

        Stevenage takımı sahaya şu kadro ile çıktı: Timothy Dieng, Johnny Hunt, Michael Timlin, Scott Cuthbert, Steve Seddon, Ronnie Henry, Ben Nugent, Joel Byrom, Ben Kennedy, Jamal Campbell-Ryce, Alex Revell

        Milton Keynes Dons ekibinin ilk 11'inde şu isimler yer aldı: Lee Nicholls, George Williams, Dean Lewington, Mitch Hancox, Jordan Moore-Taylor, Jordan Houghton, Alex Gilbey, Chuks Aneke, Kieran Agard, Callum Brittain, Rhys Healey

        21. dakikada Scott Cuthbert, tabelayı 1-0 yaptı. 29. dakikada Milton Keynes Dons oyuncusu Kieran Agard topu ağlarla buluşturdu. Maçın ilk devresi 1-1 bitti. Milton Keynes Dons oyuncusu Alex Gilbey ile Stevenage oyuncusu Ben Kennedy sarı kartla ilk yarıyı tamamladılar. 84. dakikada Stevenage, Scott Cuthbert ile 2-1 öne geçti.

        Maçın son dakikasında Stevenage, Ben Kennedy ile 3-1 yaptı.

        Milton Keynes Dons oyuncuları George Williams, Ryan Watson ile Stevenage oyuncuları Johnny Hunt, Joel Byrom, Ben Nugent sarı kartla ikinci yarıyı tamamladılar.

        Mücadelenin 2. 45 dakikasında Stevenage ekibinde Johnny Hunt, Jamal Campbell-Ryce, Ben Kennedy oyundan çıktı, Emmanuel Sonupe, Alex Reid, Luke Wilkinson yerine girdi, Milton Keynes Dons takımında ise Ryan Watson ve Robbie Simpson girerken Mitch Hancox ve Chuks Aneke çıktı. Maçı Stevenage 3-1 kazandı.

        338 kodlu maçta İddaa'da Stevenage galibiyetine bahis oynayanlar 3.80 oranını kazandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ