Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Takılın "Asla Vazgeçmem" akşama damgasını vurdu

        Ekranların yeni fenomeni "Asla Vazgeçmem", dün akşam altıncı bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği dizi, sürpriz gelişmeleriyle yine herkesi Show TV ekranına kilitledi.

        "Asla Vazgeçmem"'in dün akşam Show TV'de yayınlanan yeni bölümünde; Yiğit, Nur'un boşanma isteğini sonunda kabul etti. Ancak, boşanmak için mahkeme salonuna gittiklerinde Yiğit'in boşanmak istemediğini söylemesiyle duruşma ertelendi. Nur ve Yiğit boşanmak için hakim karşısına çıkarken, dedikodulardan etkilenen Hafize ise hırçın aşıkları alt üst edecek bir adım attı. Hafize Nur'u Haydar isimli tanıdıklarına verdi.

        Nur'u istemeye geldiklerini gören Yiğit'in tepkisi ne olacak ? İclal, aralarında birşey olmasından şüphelendiği Yiğit ve Nur'un gerçek bağını öğrenecek mi ? Hepsi Asla Vazgeçmem'in Perşembe akşamı Show TV'de

        yayınlanacak yeni bölümünde cevabını bulacak!

        "Asla Vazgeçmem"'de başrolleri; Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda Nihat Durak'ın oturduğu dizide, Şafak Pekdemir, Ayşegül Günay, Eren Hacısalihoğlu, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Ümit Yesin, Hülya Gülşen Irmak, Yağızkan Dikmen, Ömer Karasu ve Poyraz Bayramoğlu rol alıyor.

        Nur ve Yiğit Aldıkları Haberle Alt Üst Oldu!

        Asla Vazgeçmem dizisinin 7. Bölüm tanıtımı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ