Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Böbrek hastaları ile ünlüleri buluşturan iftar

        HABERTÜRK MAGAZİN

        Türk Böbrek Vakfı (TBV) tarafından her yıl organize edilen geleneksel iftar yemeği, önceki akşam İpek Açar ve TBV Mütevelli Üyesi Selda Topal’ın ev sahipliğinde Etiler Develi Restaurant’ta gerçekleştirildi. Ahmet Ermiş Diyaliz Merkezi’nde tedavi gören böbrek hastalarının ve ailelerinin ağırlandığı iftar yemeğine, TBV Başkanı Timur Erk ve TBV Yönetim Kurulu Üyesi Mukaddes Yamaç’ın yanı sıra aralarında Metin Özülkü, Zuhal Topal, Özgür Aras, Elif Güvendik, Özlem Kaymaz, İpek Tanrıyar ve Tuğba Melis Türk’ün de bulunduğu pek çok ünlü isim katıldı. İftar yemeğinden sonra hastalar ve yakınlarıyla sohbet eden ünlülere teşekkür belgesi takdim eden Timur Erk, “28 yıldır diyaliz merkezimizde tedavi gören hastalarımız var ve onlar bizim ailemiz oldular. Tedavi ve sağlık takiplerinin dışında hastaları bu gibi etkinliklerle bir araya getirmeyi çok önemsiyoruz. Hastalarımız ve biz büyük bir aileyiz” dedi.

        BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

        İftara eşi Korhan Saygıner’le birlikte katılan ve yoğun ilgi gören Zuhal Topal, hastalarla bol bol fotoğraf çektirdi. Ünlü oyuncu, “Yıllardır Türk Böbrek Vakfı’na gelirim fakat uzun zamandır fırsat olamıyordu. O sebeple burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Benden evvel eşim vakfın gönüllülerinden, ben de 9 yıldır bu aileyi tanırım. Timur Bey sağolsun tüm hastaların babasıdır” diye konuştu.

        ‘Güzel yürekli savaşçılar’

        İftar yemeğinin ev sahiplerinden İpek Açar duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Bu güzel iftara ev sahipliği yaptığım için çok mutluyum. Ben onlara hasta demiyorum, güzel yürekli savaşçılarımızla çok güzel bir akşam geçirdik. Hem dertleştik hem de sohbet ettik. Duaların çok olduğu bu mübarek ayda şifa bekleyen herkese şifa, yakınlarınaysa güç ve kuvvet diliyorum.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ