Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şarkıcı Gülşen anne oldu
        1

        Geçtiğimiz yıl haziran ayında evlenen Ozan Çolakoğlu-Gülşen çiftinin bebekleri dünyaya geldi.

        2

        Fulya'daki özel bir hastanede doğum yapan ünlü şarkıcı, bu sabah bir erkek çocuğu dünyaya getirdi.

        3

        Çift, bebeklerine Azur Benan ismini verdi.

        4

        Ozan Çolakoğlu Renkli Sayfalar'a telefonla bağlandı ve duygularını canlı yayında anlattı.

        "Bebek ikimize de benziyor. Benan ismini annesi koydu, parmakla gösterilen örnek kişi anlamında. Azur ismini ben koydum. Çok sevdiğim bir isimdi. Gök mavisi anlamında. Doğuma girdim, doğduğu anda kendimi tutamadım ağladım. 9 ay boyunca karında, sonra karşınızda görüyorsunuz çok garip bir duygu. Vakti gelmişti. Kontrole gitmiştik, doktor daha fazla bekletmeyelim sizi dedi. Erken sezaryen gibi bir durum olmadı. Sezeryan düşünüyorduk, normal doğuma girdi. Ben kendimi kaybettiğim için Gülşen'e çok dikkat edemedim ruh haline, ağlamıştır herhalde. Maşallah boylu poslu, tosun gibi bir çocuk. Eğer onu bırakıp stüdyoya gidebilirsem, gittiğim gün Benan için bir şarkı yapacağım. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah "

        5

        Geçtiğimiz aylarda "Gülşen'i asla yalnız bırakmam. Arkadaşım bebeğini doğururken bende bir köşeye geçip dualarımı edeceğim. Kendisinden izin aldım." açıklamasında bulunan Demet Akalın sözünü tuttu.

        6

        Akalın Instagram hesabından bu fotoğrafı "Dün gece bizi sevince boğan Benan. Şansınla uğurunla sevincinle çığlığınla büyü anacığının babacığının kuzusu ol... Teyzen hep yanında olucak söz" notuyla paylaştı.