Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Caner Erkin ve Asena Atalay savaşında son bomba!
        1

        Eski eşi Asena Atalay ile aralarında nafaka, velayet, tazminat davaları bulunan ünlü futbolcu Caner Erkin, şimdi de eski kayınpederi Oktay Atalay ve kayınbiraderi Alican Atalay ile mahkemelik oldu.

        2

        Gazete Habertürk'ten Hayati Arıgan'ın haberine göre Erkin, çalınan çeklerinin eski kayınpederi tarafından imzasının taklit edilerek piyasada kullanıldığını iddia etti.

        3

        Avukatı Deniz Ketenci aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na şikâyet dilekçesi veren Caner Erkin, Oktay Atalay ve Alican Atalay ile çeki kullanan 3 şirket ve bir kişi hakkında şikâyetçi oldu.

        4

        İddiaya göre Erkin’in bir bankanın Nişantaşı şubesindeki hesabından aldığı çekler, üçüncü kişiler tarafından çalındı. Çeklerden birinin 3 Nisan’da hamili tarafından bankadan tahsili istendi.

        5

        Banka yetkilisi 60 bin TL değerindeki çekte keşideci imzasının Caner Erkin’e ait olmadığını fark etti.

        6

        Ünlü futbolcuya bilgi verildi. Banka imza uyuşmazlığı nedeniyle çeke şerh koydu.

        7

        Çekin çalıntı olduğunun ortaya çıkmasında sonra iddiaya göre Asena Atalay’ın kardeşi Alican Atalay’ın yetkilisi olduğu şirket tarafından Erkin’in hesabına 60 bin TL gönderildi.

        8

        Ardından Oktay Atalay ise, Erkin’in menajeri Batur Altıparmak’la WhatsApp üzerinden iletişime geçerek çalıntı çeki kendisinin imzaladığını kabul etti. Caner’in çek bedelini ödemesini istedi.

        9

        ‘HAPİS YATAYIM RAHAT ETSİN’

        Ayrıca Atalay’ın attığı mesajda, “Batur rica ediyorum ona söyle çeki ödemezse bana dava açsın. Onun çekini imzaladığım için gidip hapis de yatayım rahatlasın” dediği ileri sürüldü.