Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Deniz Akkaya'dan şok iddialar

        DENİZ Akkaya dün Kanaltürk’teki 2. Sayfa adlı programda 1 buçuk yıl önce ayrıldığı kızı Ayşe’nin babası Efe Önbilgin hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Efe Önbilgin’in aracına dinleme cihazı yerleştirerek kendisini dinlediğini ileri süren Akkaya, ünlü işadamının İtalya’da üzerine yürüdüğü ve tehdit ettiği için bir gece karakolda kaldığını da açıkladı. İşte Deniz Akkaya’nın olay yaratacak iddiaları..

        ‘İtalya’da geceyi karakolda geçirdi’

        TİYATRO oyunumun galasının olduğu akşam beni aradı. Karısının hamile olduğunu söyledi. Sonra ‘Gel her şeyi düzeltelim’ dedi. Birlikte İtalya’ya gittik. Eski konuları açtı. Ben de sinirlenince elindeki fotoğraf makinesiyle üzerime yürüdü. ‘Senin bu halinin fotoğrafını çekip gazetelere dağıtacağım, benim böyle bir gücüm var’ diyerek beni tehdit etti. O konuşmanın ardından bana saldırdığı için geceyi İtalya’da bir karakolda geçirmek zorunda kaldı.

        ‘Miami’de aç bile kaldım’

        “KIZIMI Türkiye’de doğuracaktım. Amerika’da doğurmamı istediği için Miami’ye gittik. Bazen 20 saat yemek yemediğim oluyordu. Neden mi? 2 saatte bir bebek emziriyordum. Hiçbir şey yapamıyordum, çünkü acemi anneyim. Bana ‘Sen git emzir, başka ne işe yararsın?’ demeye, kilolarımla dalga geçmeye başladı.”

        ‘Borsada bütün parasını kaybetti’

        “EFE’Yİ gerçekten çok sevdim, âşık oldum. Yoksa ondan bir çocuk sahibi olmazdım. Hamile kaldığım dönemde Efe borsada tüm varlığını kaybetti, üstelik borca girdi. Maddi çöküşle birlikte sokak adamı oldu. Dört haftalık hamileyken, kızımın babasını ayık bulmak için uğraşıyordum. Efe ‘Maddi sıkıntım var, çocuk yapmak beni ürkütüyor’ dedi. Hangi kadın milyon dolar borcu olan bir adamdan çocuk yapmak ister? Yiyip içip dolaştığı arkadaşları bana ‘Çocuğu doğurma, bu adam, adam değil’ dedi. Ben ise ‘Karalamayın, ben ona inanıyorum. Seviyorum’ dedim. Çok da mutluydum.”

        ‘Yeni aldığım otomobile böcek koymuş’

        “BİR ay önce Efe’nin aracılığıyla S&S Motor’dan bir araba aldım. Araba ikinci gün bozuldu. Tamire gittiğinde arabadan dinleme ve takip cihazı çıktı. Durumu kendisine ilettim. O da bana ‘Bunun benimle ilgisi yok. Arabanın ilk sahibinin kim olduğunu öğreneceğim’ dedi. Sonra beni arayıp ‘Arabanın ilk sahibi Ali Taran’mış” dedi. Buna inanmadığımı ona söyledim.”

        GAZETE HABERTURK- HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ