Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bornozla kelle paça!

        HT MAGAZİN / Bora BAĞCIBAŞI

        Bülent Ersoy, önceki akşam Popstar yarışmasından sonra soluğu çorbacıda aldı. Fıstık yeşili bornozuyla çorbacıya giden Diva, gözündeki ışıklı gözlüğü soran gazetecilere, "Sizi daha iyi görebilmek için takıyorum" diye cevap verdi

        KÜRKTEN SONRA BORNOZ

        Ye bornozum ye! Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, sanatçı kimliğinin yanı sıra kıyafetleriyle de kendisinden söz ettiriyor. Bir süre önce hayvanseverleri kızdırsa da kürk giymeye devam edeceğini açıklamasıyla gündem olan Ersoy önceki akşam jüri üyesi olduğu Popstar 2013 yarışması sonrası fıstık yeşili bornozuyla çorbacıya gitti.

        DEMET'TEN ÇOK MEMNUNUM

        Dostlarıyla çorba içen Bülent Ersoy, göz alıcı bornozuyla bütün bakışları üzerinde topladı. Diva restoran çıkışı beyaz ışıltılı gözlüğünü soran bir muhabire, "Seni daha iyi görebilmek için takıyorum" diye espri yaptı. Ünlü sanatçı, yarışmadaki jüri üyesi arkadaşlar için de, "Orhan Bey tartışılmaz, Serdar da çok efendi bir çocuk, Demet'ten de mennunum" dedi.

        POPSTAR'DA 'akil'li espriler

        Popstar'ın önceki akşam yayınlanan bölümünü Bülent Ersoy'un 'Akil İnsan' seçilen Orhan Gencebay'a yaptığı espri damga vurdu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın akil insanlarla yaptığı toplantıdan çıkıp canlı yayına gelen Gencebay'ın, "Her şey çok daha güzel olacak" sözleri üzerine Ersoy espriyi patlattı: "Sen biz aptallarla konuşmazsın, akıllı seçilmişsin biz de aptallarız heralde..."

        Bülent Ersoy: “Allah’tan ki bu işi en önce ben söylemiştim. ‘Ölüm yerine çözüm’ demiştim bir Popstar’da. En akıllı benim.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ