Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Derya Şensoy nasıl kilo verdi, Gamze Özçelik Mert Öcal aşkı, Selen Görgüzel hamdi alkan aşk, Öykü Çelik seksi, Öykü Çelik yeni aşk, serenay sarıkaya çağatay ulusoy aşkı
        1

        Şensoy 14 kilo verdi

        Şensoy 14 kilo verdi BİR süredir ünlülere verdirdiği kilolar sayesinde adını sıkça duymaya alıştığımız yaşam koçu Şeyda Coşkun’la çalışan oyuncu Derya Şensoy önceki gün Etiler’de görüntülendi. Kuaför öncesi gazetecilerle karşılaşan genç oyuncu elindeki yemeği gösterek “İşte akşam yemeğim“ dedi. Şensoy daha sonra diyet programında olduğunu anlatırken “Hiç bir şey yemiyorum, 14 kilo verdim” dedi.

        2

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        ‘Dinlenmeyi düşünüyorum’

        Oyuncu Gamze Özçelik sevgilisi Mert Öcal ile önceki akşam Nişantaşı’nda ablası ve eniştesiyle bir araya geldi. Uzun uzun sohbet eden abla kardeşin bir hayli keyifli olduğu dikkatlerden kaçmadı. Gece yarısı mekândan ayrılan Özçelik, “Zaten pek fazla dışarı çıkmıyoruz genelde evdeyiz, çocuğumun okulu olduğu için pek vaktimiz olmuyor” dedi. Ekranlara ara veren oyuncu “Biraz dinlenmeyi düşünüyorum, çok yoruldum. Bu yıl herhangi bir projede yer alamayacağım, spontane tatil yapacağız” dedi‘

        3

        Oyuncu Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya, önceki gün Baltalimanı trafiğinde objektife takıldı.

        4

        Aşk dedikodularını her fırsatta yalanlayan ikili, habercileri fark edince kırmızı ışığı umursamadan hızla uzaklaştı.

        5

        Çağatay Ulusoy, önceki gün Bebek’te kendisini görüntüleyen gazetecilerin Serenay Sarıkaya ile ilgili sorularına, 'Çok acelem var. Yolu da kapıyoruz, setten geldim ve yemeğe gideceğiz'' diye cevap vermişti.

        6

        İDO sorusuna çok kızdı

        DeryaTuna önceki gün Akmerkez’de alışveriş yaptı. AVM çıkışı gazeteciler oğlu İdo’nun yeni sevgilisini sosyal medya üzerinden tanıttığını hatırlatınca Tuna, “Ben İdo’nun bütün kız arkadaşlarıyla tanışmak zorunda mıyım” dedi. Muhabirlerin İdo’nun kız arkadaşıyla ilgili sorularına sinirlenen Tuna, sorulara daha fazla cevap vermeyerek alışveriş merkezinden ayrıldı.

        7

        Doktor Bey Şehnaz'ı unuttu

        Oyuncu Şahnaz Çakıralp'la yaşadığı olaylı boşanma süreci ile Türkiye gündemine gelen ünlü göz doktoru Prof. Murat Öncel önceki akşam Nişantaşı'nda yeni sevgilisiyle görüntülendi. Başbaşa yemek yiyen ikili, çıkışta gazetecileri fark edince birbirlerinden uzaklaşıp ayrı ayrı yönelere doğru yürüdüler.

        8

        BEBEK DOLMUŞU

        Yaz aylarında sevgilisi Selen Görgüzel ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan yönetmen Hamdi Alkan, önceki gün Görgüzel’le Bebek’e görüntülendi. Aracının içerisinde gazetecileri fark eden Alkan= Görgüzel’i bıraktıktan sonra otomobiliyle yoluna devam etti.

        9

        ‘Sevdiğim zaman GÖZÜM KARADIR’

        Oyuncu Öykü Çelik, Metin Akdülger’le oynadığı ‘Bensiz’ filminde felç olan nişanlısını bırakmayan bir kadını canlandırıyor. Çelik, “Gerçek hayatta başıma gelirse yine aynı şeyi yaparım” diyor. Yönetmenliğini Ahmet Küçükkayalı’nın yaptığı ‘Bensiz’, 11 Nisan’da vizyona girecek. Heyecanla beklediğini söyleyen Çelik, konu aşk olunca gözünün oynadığı karakter kadar ‘kara’ olduğunu söylüyor. Çelik “Arkamı dönüp asla gitmezdim, gidemezdim. Çok zor günlerin başlangıcı olurdu, alışmak ve yaşamak psikolojimi oldukça zorlardı. Bu bence herkes için aynı çıkmazlara sebep verebilecek bir durum. Kötü günlerde sevdiklerimizin yanında olmamız için, karşılıksız sevmek, sabırlı ve vicdanlı olmak şart. Empati kurabilirsek daha kolay başa çıkabiliriz” diyor. ‘Sevdiğim zaman GÖZÜM KARADIR’

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ