Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos pelin karahanın sevgilisi kim, megastar tarkan, Ali Sürmeli kimdir, naz elmas fotoğrafları
        1

        Vay vay çantaya bak!

        ARKA cepte cüzdan taşıma devri bitti. Kadınların tekelindeki büyük çantaları artık erkekler de kullanıyor. ‘Weekend bag’ adı verilen çanta akımına Türkiye’de ilk uyanlardan biri Megastar Tarkan oldu. Önceki gün Levent’teki stüdyosunda yeni albümünün şarkılarına çalışan Tarkan, çıkışta siyah büyük çantasıyla görüntülendi.

        2

        'Erkeğim vinç gibi olmalı'

        OYUNCU Naz Elmas, önceki gün katıldığı bir lansmanda hayatına girecek erkeğin kriterlerini soran basın mensuplarına ilginç cevaplar verdi. Bıyıklı ve göbekli bir erkekle beraberlik yaşayabileceğini söyleyen Elmas, "Sizi taşıyacak erkek nasıl olmalı?" diyen bir muhabire "Vinç gibi olmalı. Beni böyle taşımalı. Kader kısmet her şey" diye cevap vererek şaşırttı.

        3

        HT MAGAZİN / Uğur SOYSAL

        Bu arabayı Ali sürmeli

        ÜNLÜ oyuncu Ali Sürmeli, önceki gün Etiler’de külüstür otomobiliyle görüntülendi! Fotoğraflarının çekildiğini fark edince sinirlenen Sürmeli, eliyle yüzünü kapatıp otomobili gazetecilerin üzerine doğru sürdü.

        4

        Evleniyorlar!

        Güzel oyuncu Aslı Tandoğan ve kendisi gibi oyuncu olan Teoman Kumbaracıbaşı ikilisi evlilik kararı aldı. Uzun zamandır birlikte olan çiftin eylül ayında nikah masasına oturacağı öğrenildi.

        5

        'Herkes haddini bilecek!'

        Geçtiğiz hafta kızı Derya Şensoy için 'Derya ile 2 haftadır birlikteyiz. Hatta kendisi şu an evimde uyuyor" açıklaması yapan popçu Berkay'a Derya Baykal'dan cevap geldi. Baykal o açıklama için, “Bu ne kadar terbiyesizce bir beyandır. Gerekeni mahkeme söyleyecek. Herkes haddini bilecek” dedi.

        6

        Gelinlik hazır

        VOLKAN Bahçekapılı ile düğün hazırlığı yapan Buse Terim “Çok heyecanlıyım, az bir zaman kaldı, 1 ay 11 gün. İnşallah her şey güzel olacak” dedi. “Kendi gelinliğinizi kendiniz mi tasarladınız?” sorusuna Terim, “Yok, hayır. Hazır aldım” dedi. “Nişanlılık döneminde inatlaşmalar oluyor mu?” sorusuna, “Yok, ikimiz de çok istediğimiz için, çok heyecanlıyız. O yüzden ikimiz de tadını çıkarmaya çalışıyoruz. ‘Bu anların tadını çıkarın, stres yapmayın’ diyorlar” dedi.

        7

        Mihrimah tektaşı taktı!

        PİLATES eğitmeni Erdinç Bekiroğlu'ndan boşandıktan sonra spor salonunda tanıştığı Bedri Güntaş'la birlikte aşk yaşamaya başlayan Pelin Karahan, sevgilisinden evlilik teklifi aldığını açakladı. Önceki gün parmağındaki tektaşla dikkat çeken Karahan, "Tarih konusunu henüz konuşmadık. Çocukluğumdan beri hep aile kurayım, çocuğum olsun derim. Yine istiyorum, inşallah Allah verirse, olur!" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ