Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Süper Bulmaca sevgililer günü özel

        Koltuğa kurulup, günün tüm stresinden uzaklaşmak ve ailece güzel vakit geçirmek isteyenler ekran başına. Bu bulmaca başka bulmaca… Bu bulmaca Süper Bulmaca…

        4 farklı etaptan ve 1 final turundan oluşan, bir yandan kelime hazine ve bilgilerinize göz atarken diğer yandan da zamanla yarışacağınız Süper Bulmaca, hafta içi her akşam hayatınızı renklendiriyor. Bulmaca tutkunlarını Bloomberg HT ekranında buluşturan ve Alper Ateş’in sunumuyla ekrana gelen Süper Bulmaca’da izleyiciler, oturdukları yerden yarışmacılarla birlikte bulmaca keyfine ortak oluyor.

        Yayın hayatına başladığı kısa süre içinde başta bulmaca severler olmak üzere izleyicinin büyük beğenisini toplayan Süper Bulmaca bu akşam, 14 Şubat sebebiyle sevgilileri konuk ediyor. Aşkın bulmaca ile buluştuğu ve daha önce yarışan çiftlerin konuk olduğu gecede kıyasıya bir mücadele sizleri bekliyor. Çiftlerden Özge Nuray Tunar-Taner Tunar mı, Vedat Oğuz Kafadar-Hande Akman Kafadar mı, Atilla Uygur-Damla Uygur mu yoksa Batuhan Yar-Ferda Erişkin mi kazanan olacak? Kıyasıya rekabete ve eğlenceli dakikalara tanıklık edeceğiniz Süper Bulmaca, bu akşam Bloomberg HT’de.

        Alper Ateş ile Süper Bulmaca bu akşam (14 ŞUBAT PAZAR) saat 20.00’de kazananların kanalı Bloomberg HT’de.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ