Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Tatlı İntikam 2. bölüm fragmanı izle - Sinan'ın, Pelin'i affetmek için şartı ne?

        Yapımcılığını Ayşe E. Durmaz'ın üstlendiği, yönetmenliğini Barış Erçetin'in yaptığı, senaryosunu ise Pınar Ordu ve İlker Arslan'ın kaleme aldığı Kanal D'nin yeni dizisi Tatlı İntikam ilk bölümüyle dün akşam izleyiciyle buluştu. Pelin'in Tankut'a kendini affettirmek için çabaladığı dizinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Tankut, Pelini affedecek mi? Tankut'un Pelin'i affetmek için şartı ne? İşte Tatlı İntikam 2. bölüm fragmanı...

        TATLI İNTİKAM 1. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle ilk randevusuna çıkan Tatlı İntikam'da olaylar şöyle gelişti: Aşk hayatında bir türlü yüzü gülmeyen Pelin nihayet şeytanın bacağını kırmıştır. Hayallerindeki erkek Tolga ile evlenmek üzeredir. Ama beklenmedik bir şey olur. Nikah kıyılacağı zaman Tolga ortalıktan kaybolur.

        Hayatı alt üst olan Pelin’in karşısına görmüş geçirmiş bir kadın çıkar ve ona mutlu olamama sebebinin, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Bir anda geçmişini sorgulamaya başlayan genç kızın karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar.

        Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ