Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Gergin Ataman!

        HT MAGAZİN / UĞUR SOYSAL

        Ergin Ataman, bir süre önce yaşam koçu Şeyda Coşkun'la yürüdüğü Bebek sahilinde bu kez bir erkekle görüntülendi. Otel odasına yemek getiren Coşkun'la hakkında aşk dedikoduları çıktığı için zor günler geçiren Ataman fotoğrafları çekilirken çok gergindi. Ünlü teknik direktör küfür ettiği gazetecilerle karakolluk oldu.

        ERGİN BEY, HAKARET VE KÜFÜR ETTİ

        SPORDA şiddete hayır! Galatasaray basketbol takımının teknik direktörü Ergin Ataman, çok değil birkaç hafta önce form tutmak için yaşam koçu Şeyda Coşkun'la yürüdüğü Bebek sahilinde dün bir erkek arkadaşıyla görüntülenince çileden çıktı. Coşkun'un otel odasında kendisine yemek getirirken görüntülerinin ortaya çıkmasından sonra konuşulan aşk yaşadıkları iddiaları nedeniyle zor günler geçiren Ataman, fotoğrafını çeken gazetecilere küfür etti.

        HER ŞEY SİZİN YÜZÜNÜZDEN OLDU

        ERGİN Ataman, gazetecilere "Her şey sizin yüzünüzden oldu. Ben sizi arabadan inip çekiyor muyum?" diye bağırdıktan sonra Etiler Polis Merkezi'ne gidip muhabirlerden şikayetçi oldu. Gazeteciler ise kendilerine sözlü saldırıda bulunup küfür ve hakaret ettiğini söyledikleri Ataman'dan şikayetçi olunca taraflar polise ifade verdi. Ünlü teknik direktör emniyetten çıkışta, "Kamuya açık alan çekeriz ibaresini kabul etmiyorum! Ben bir spor adamıyım, benden izin almanız lazım" dedi.

        ŞEYDA COŞKUN YOLUNU DEĞİŞTİRDİ

        Ergin Ataman'ın Bebek'te olduğu dakikalarda aşk yaşadığı iddia edilen Şeyda Coşkun da Bebek'teydi. Ataman, arkadaşlarıyla Happily Ever After kafede oturduğu sırada mekanın önünde geçen Coşkun, ünlü teknik direktörü fark edince selam bile vermeden hemen yolunu değiştirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ