Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor berkin elvan öldü, ünlülerden berkin elvan twiti
        1

        Gezi Parkı olaylarında başından gaz kapsülüyle vurulan ve 269 gündür komada olan Berkin Elvan, dün sabah saatlerinde vefat etti. 15 yaşındaki Elvan'ın ölümünün ardından tüm yurtta eylemler düzenlenirken, ünlü isimler de Twitter'dan başsağlığı mesajı yayınladı.

        2

        Sosyal medyada da veda edilen Elvan için Tuba Büyüküstün'den Nurgül Yeşilçay'a birçok isim üzüntüsünü paylaştı.

        3

        İşte o mesajlar...

        4

        CEM YILMAZ
        "Memleketin şakülü kaymış hala bu korkak komedyen geyiğinden bıkmayanlara...politik espriniz batsın ! size darılan gücenen olmayacağım.. Fikri Hür Vicdanı Hür. Biz böyle bildik.Eh ikisinin de yediği dayak bini aştı..Ne fikir var ne vicdan..Şakamız bitti.Üzgünüz.." dedi.

        5

        TARKAN

        Twitter'da Gezi eylemlerinde hayatını kaybedenlerin isimlerinin yazıldığı bir sonsuzluk işareti grafiği paylaştı.

        6

        MURAT ÜLKER

        Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, bu sabah hayatını kaybeden Berkin Elvan'la ilgili Twitter üzerinden bir mesaj paylaştı. Ülker, "Rahmetli abim Ali'yi sokakta bir kaza sonrası kaybettiğimizde beş yaşındaydım. Genç yaşta ölüm daha bir üzücü! Başımız sağolsun" ifadelerini kullandı.

        19

        SEZEN AKSU

        'Muhakeme yetisini kaybetmiş bir kibir, iktidar ve güç zehirlenmesinden doğan bir vicdan tutulması... sen de senden önce giden abilerine söyle; iyi ve namuslu insanlar var bu dünyada, hem de çok! Ve kazanacaklar sonunda; bilmiyorum nasıl, ne zaman ama illa ki…'

        20

        ATİLLA TAŞ

        Çok kötü bir haberle uyandım Berkin'i kaybetmişiz, ellerinde masum çocukların kanı var, Berkin’e rahmet, Katillerine uykusuz geceler

        21

        SELÇUK İNAN

        Mekanın cennet olsun kardeşim #BerkinElvan

        31

        İSMAİL KÜÇÜKKAYA

        Berkin... Tek bir çocuğun canı bile bütün iktidar ilişkilerinden daha değerli, daha anlamlıdır. Bütün makamlardan da...! Bu sabah bir çocuk hayalleri ve düşleriyle öldü. O çocuğun elinden alınan yaşamı dert olmalıdır hepimize, vicdanımıza taş gibi oturmalıdır.

        32

        DOĞA RUTKAY

        Ürkek bi serçe gibi eğme başını. Kaldır başını ve dimdik dur. Bu senin değil, ülkemin ayıbı. Hırpalanmış yerlerinden öperim çocuk.

        33

        BURAK SAĞYAŞAR

        Oysa ekmek almaya çıkmıştım anne, vurdular beni...

        34

        BURÇİN TERZİOĞLU

        Berkin uyansaydı her şey düzelecekti sanki. Birileri utanacak. Birileri fark edecekti yanlışları. Sanki yüzsüzler arsızlar hırsızlar kötüler af dileyecekti Berkin’den. Şükredecektik onun sihrine. Değişecekti dünya, yeşerecekti ülkem.

        35

        Güzel günler başlayacaktı hepimiz için. Bu sabah uyandığıma utandım. Yaşadığıma, nefes aldığıma hala kötü kalplilerle aynı topraklara bastığıma. Bu gün ben uyandım ama umutlarım uyuyakaldı. Hiç uyanamayacaklar gibi. Bende onlara düşmek ve çıkmamak istiyorum içinden. Berkin’im mekânın cennet olsun. Huzur içinde kal

        36

        NİHAT DOĞAN

        Berkin Elvan kardeşimiz vefat etti. Cennete yürüdü. Allah'tan rahmet ailesine sabırlar dilerim :(((