Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Tuğba Ekinci'den bomba açıklamalar, Tuğba Ekinci'den HT Magazin'e bomba açıklamalar
        1

        MÜGE BAYRAMOĞLU / HT MAGAZİN

        ‘Bülent Ersoy Show’ adlı programda ‘Delikanlım’ı söylerken detone oluşuyla gündem yaratan Tuğba Ekinci, “Teknik bir sorundan dolayı detone oldum. Playback yapmak isteyebilirdim, şarkıyı canlı okudum. Varsa daha iyisini yapacak hodri meydan!” diyor

        2

        BİR süre önce katıldığı ‘Bülent Ersoy Show’ adlı programda Yıldız Tilbe’nin ‘Delikanlım’ adlı şarkısını söylerken detone olan ve bu anın görüntüleriyle hem magazin dünyasında hem de sosyal medyada gündem yaratan Tuğba Ekinci, “Teknik bir problemden dolayı detone oldum. Bunu Bülent Ersoy da söyledi. Ersoy bana ayrıca ‘O gece su gibiydin’ de dedi” diyor. Kendisiyle yaptığım ilk röportajda, “Erkek dediğin kamyon gibi olacak” diyen Ekinci, o günden sonra kamyonların TIR’a döndüğünü de söylüyor. İşte Ekinci’nin iddialı açıklamaları....

        3

        Bülent Ersoy Show' da detone olmanızdan sonra Bülent Ersoy' la görüştünüz mü?

        Evet, görüştük. Hatta bana kuşum diye hitap ediyor. O gece için su gibiydin dedi. Ayrıca "ben bir sürü popçu ağırladım kimse canlı okumadı. Bir teknik problem olduğumdan ötürü öyle bir olay yaşandı" dedi.

        4

        Programdan sonra kendinizi kötü hissettiniz mi?

        Kendi sesimi canlı yayındayken duyamamıştım. Eve gidince internetten izledim. Her zaman repertuarımda olan bir şarkı. Tamamen teknik bir problem. Kimsenin dikkatini çekmeyen çok büyük bir durum var. 8 senedir ben bu işi yapıyorum ve 8 senedir bir kez bile canlı okumadım. Bülent Ersoy Show' da ilk defa canlı okudum. Bu büyük bir cesaret. Sonuç olarak iyi ya da kötü bir şekilde şarkıyı seslendirdim. Playback yapmak isteyip,okumayabilirdim. Varsa daha fazlasını yapabilecek hodri meydan.

        5

        TİLBE BANA 2 ŞARKI VERDİ

        Canlı okumayı bir cesaret gösterisi olarak mı görüyorsunuz?

        Ben her programını izlemedim zaten kendisi bana bunun bir cesaret olduğunu, onu kırmayıp canlı okuduğumu belitti. Zaten provalarda da beraberdik. Enterasan olan şey ben Yıldız Tilbe ile çalışmayı çok istiyordum. Bu olayın üstüne kısmet oldu.

        6


        Yıldız Tilbe ile iletişimiz nasıl?

        Ertesi gün ben özür dilemek için aradım. Belki kasıtlı yaptığımı düşünür diye tereddüt ettim. "Hayır Tuğba ben orada bir terslik olduğunu anladım. Sen benim sahneme her geldiğinde okursun" dedi. O yüzden hiç üzülme ben sana şarkını hazırladım, Delikanlım' ı da istiyorsan al" dedi. Ben de Delikanlım için güzel bir version hazırladım.

        7

        Şu an Yıldız Tilbe ile çalışma planlarınız mı var?

        İki şarkı hediye etti bana. Tabi bunların hepsi beni bir anda motive etti. Şimdiye kadar televizyon programlarında canlı okumamıştım, artık özellikle canlı okuyacağım.

        Peki bu hediye edilen şarkıları ne zaman dinleyebileceğiz?

        Değişik bir single çıkarıyorum. İki tane Yıldız Tilbe şarkısı var kalan ikisi de sürpriz. Onlar da yine Delikanlım gibi eskilerden olacak . Yıldız Tilbe' nin gönlü çok zengin. Delikanlım şarkısı da olacak singleda. En fazla 2 hafta içerisinde çıkacak.

        8

        Ne en iyi ne de en kötü şarkıcıyım. Ben iyi bir show kadınıyım" diye bir açıklamanız oldu. Peki size göre Türkiye' nin en iyi en kötü şarkıcıları kimler?

        En iyi en kötü diye bir şey yok aslında. En iyi sesler bile belli şarkıları söyleyebilir. Herkes her şarkıyı söyleyemez. Aslında kendim demiyorum artık yaptıklarım öyle anlaşılıyor. Ne yapsam ciddiye alınıyor. Bu yaptıklarım bu kadar konuşuluyorsa bu yol showa doğru gidiyor demektir. Ben kendimi artık öyle görüyorum. Yurt dışında olsam çok daha fazla para kazanırdım. Türkiye' de her şaka biraz daha fazla ciddiye alınıyor.

        9

        Para konusu açılmışken, detone olduktan sonra Twitter' da, "bu aralar iyi ki detoneyim" diye paralarınızın fotoğraflarını paylaştınız...

        Hayatım, o en son tavaya koyduğum peçeteydi. Diğerleri ise internetten indirdiğim fotoğraflardı. Twitter' dan yazıyorlar. Sevenlerim de var sevmeyenlerim de. Ben espiri yapıyorum. "Detoneyim ama para bende" diye. Parası olan parasını gösterir mi? Demek ki İtalyan showları yapılsa bu ülkede kimse espiriyi anlamayacak. Ona üzülüyorum. Ben Türkiye' deki espiri anlayışını anlayamadım. Okan Bayülgen gibi dalga geçmek gerekiyor herhalde.

        10


        Detone olmanızı reklam amaçlı bulan insanlar var. Ne düşünüyorsunuz bunun hakkında?

        Özellikle yapmak isteseydim öyle bir şarkı seçmezdim. Bülent Ersoy zaten benim arkadaşım onunla bir şey yapardım. Programın yapımcıları ve Bülent Ersoy olsun senelerdir iç içeyiz. Gerek iftar sofraları gerek başka platformda.

        11

        Çok öz güvenli cesur bir kadınsınız. Sizinle yaptığım ilk röportajda "Erkek dediğin kamyon gibi olacak" diye bir açıklamanız olmuştu. Nasıl bu kadar öz güvenli olabiliyorsunuz.

        O günden sonra kamyonlar tır oldu (gülüyor). Babam beni böyle yetiştirdi. Çıktığım ilk günden beri de ailem beni destekler. Ben yalnızlıktan korkmam.

        12

        İnsanların sizi konuşması hoşunuza gidiyor mu?

        Yok sevmiyorum. Üstüme ağırlık çöküyor. Ben ne kadar iyi bir şey yapmaya çalışsam da insanlar yanlış anlıyor.

        Peki bir daha evlenmeyi istiyor musunuz?

        Bu sene evleneceğim.

        13

        Hayatınızda biri var mı?

        Olsa söylerdim. Çok fazla erkek arkadaşım olmadı. Hepsi de oyuncuydu. Şimdi iyi yerlere geldiler. Gurur duyuyorum onlarla. İstatistiklere göre beğendiğiniz sabit bir erkek modeli var gibi. Henüz yok, ama bu yıl evlenmeyi düşünüyorum. Ben istediğim zaman olur. Çocuk da kısmet meselesi. Hem yeterince ortalığı karıştırdım.

        14

        Sırtınızı çekip Twitter' a yüklediniz. Neredeyse üçgen bir vücuda sahipsiniz. Bir kadın olarak çoğu erkeğe taş çıkarırım diyebiliyor musunuz?

        Spora fizik tedavi için başladım. Bu vücudu özellikle yapmadım. O fotoğrafı seksi diye yüklemedim. İnsanlar seksi olarak nitelendirdiyse üzülürüm.

        15

        "SEVGİLİME 'TUĞBA'NIN DELİKANLISI' DENECEK"

        Çocuk istiyor musunuz?


        Taşıyıcı anneden çocuk yapabilirim. Tabii bunu komiklik olsun diye söylüyorum. Aslında kadınların diğer ülkelerde böyle bir hakkı var. Ne yazık ki Türkiye'de yasal değil. Var mı gerçekten böyle bir planınız? Ailem istiyor, ben de istiyorum.

        16

        Eski sevgilileriniz oyuncu. Beğendiğiniz sabit bir erkek modeli var gibi...

        Artık sıkıldım, değişti zevklerim. Yine sporcu olsun, yakışıklı olsun istiyorum ama tercihlerim değişti. Benimle her şeyi konuşabilsin istiyorum. Her şeyden biraz biraz yapabilsin. Onu bulmak da zor. Kolay beğenmiyorum. Flörtlerim var ama şu anda sahiplenip hayatıma aldığım kimse yok. Zaten bundan sonra hayatıma girecek kişi için “Tuğba’nın delikanlısı” diyecekler. Biri olunca söyeyeceğim.

        17

        Galatasaray' ın ünlü futbolcusu Sneijder' le aynı marka arabaları kullanıyorsunuz. Araba yarışı gibi bir tutkunuz var mı?

        Yarış marış sevmem. Ben tam bir Amerika aşığıyım. Amerika' nın tekniğine, siyasetine, basınına, sanatçı politikasına hayranım. Burada ki arabalara bineceğime Amerikan arabasına binmeyi tercih ederim. Hiç olmazsa evden çıktığımda oralara gitmiş gibi hissediyorum (gülüyor). O arabayı 4 yıl önce buraya ilk getiren benim. 8 ay o arabayı bekledim. Sneijder falan anlamam ben.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ