Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Johnny Depp Amber Heard, Amber Heard Angelina Jolie, Laetitia Casta heykel, Orlando Bloom Miranda Kerr
        1

        Angelina Jolie'yi taklit ediyormuş

        Johnny Depp ile yaşadığı ilişkiyle Hollywood'un gözde isimlerinden biri olan Amber Heard'ün, kırmızı halıda Angelina Jolie'yi taklit ettiği ortaya çıktı.

        2

        Daha önce verdiği bir röportajda "Bence bir oyuncunun gelebileceği en sok nokta Angelina Jolie... Onun izinden gideceğim" diyen Heard, Jolie gibi saten ve parlak renkli elbiseleri giymeyi seviyor.

        3

        Laetitia Casta’nın da artık heykeli var

        Fransa’nın süpermodel Laetitia Casta’nın da artık başkent Paris’teki ünlü Grevin Müzesi’nde balmumundan bir heykeli var. Fransa’nın ünlü isimlerinin yanında yer alan 36 yaşındaki Laetitia Casta’nın mutluluğu gözlerinden okundu. Casta, balmumundan heykeline giydirilen kıyafetin bire bir kopyasını giyerek, heykelin yanında poz verdi. 1.71 cm boyundaki güzel manken 90’lı yıllarda Fransa’nın simgesi “Miss France” olarak kabul ediliyordu.

        4

        Casta, balmumundan heykeline giydirilen kıyafetin bire bir kopyasını giyerek, heykelin yanında poz verdi. 1.71 cm boyundaki güzel manken 90’lı yıllarda Fransa’nın simgesi “Miss France” olarak kabul ediliyordu.

        5

        "Boşandıktan sonra yolumu kaybettim"

        Dünyanın önde gelen modellerinden 30 yaşındaki Miranda Kerr'le 3 yıllık evliliğini sonlandıran Orlando Bloom, boşandıktan sonra yolunu kaybettiğini söyledi.

        6

        İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre; Victoria's Secret markasının eski meleklerinden model Miranda Kerr ile 6 ay önce boşanan ve bu süre zarfında kimseyle birliktelik yaşamadığını belirten yakışıklı oyuncu Bloom, "Bir süre dümensiz hissettikten sonra, yeniden bir rota belirlediğimi hissediyorum. Bir şeylerin başlangıcında olduğumu, aktör olarak kendimi göstereceğimi hissediyorum " şeklinde konuştu.

        7

        Miranda Kerr ise geçtiğimiz günlerde GQ Dergisi ’ne bomba açıklamalar yaptı. Oğluyla mutlu olduğu nu ve hayatına yeni bir yön verdiğini belirten Kerr, “Bir kadınla ilişki yaşamayı denemek istiyorum” dedi

        8

        Yüzüklerini gösterdiler

        İngiliz model ve oyuncu Kelly Brook (34), aktör David McIntosh ile 12 haftalık bir beraberliğin ardından nişanlandı. ABD’nin Los Angeles kentinde nişanlısı ile bir cimnastik salonundan çıkan Brook, kendisini görüntüleyen gazetecilere parmağındaki nişan yüzüğünü göstermeye gayret etti. En son yüzüklü elini yakasına götürdü ve poz verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ