Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Seksenler 202. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti izle

        Seksenler dizisi seyircisiyle bu akşam 202. kez buluşacak. Yeni bölümde mahallenin yeni sakini olan Nurten'in eşi Seyfi'nin mafya olduğu iddiası tüm mahalleye yayılır. İşte Seksenler 202. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        SEKSENLER 202. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Çınaraltı mahallesinin yeni sakini olan Nurten’in eşi Seyfi’nin ne iş yaptığı, mahallede büyük bir merak konusu olmuştur. Tüm gün pijamalarıyla dolaşan Seyfi, Çınaraltı kahvehanesinde şüpheli adamlarla görüşünce tüm dikkatleri üzerine toplar. Çok geçmeden, Seyfi’nin mafya olduğu dedikodusu tüm mahalleye yayılır.

        Kayınvalidesine arabaya kullanmayı öğretmeye çalışan Ahmet ‘i zor anlar beklemektedir. Öte yandan Fehmi, Çağatay’ın evlenmesine izin verir ve ona bu konuda destek olacağını söyleyince Çağatay büyük bir sevinç yaşar.

        SEKSENLER 201. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Çınaraltı Mahallesi’nde ilk gördüğü günden beri Funda’dan hoşlanan Çağatay, Funda’ya evlenme teklif etmeye karar verir. Çağatay, Funda’ya evlenme teklif ettiğinde, Funda’nın cevabı, Rukiye ve Fehmi’nin tepkisi merak konusudur.

        Öte yandan Fehmi, her zamanki gibi Çağatay’ı azarlayınca, Çağatay artık dayanamaz ve evi terk eder. Baba evini terk eden Çağatay, abisi Ahmet’in evine gelir. Bir süre Ahmet ve Gülden’le yaşayacak olan Çağatay’ı nasıl günler beklemektedir?

        Mahalleyi, Fehmi ve Seyfi’nin katıldığı kooperatifin altından fay hattı geçiyor dedikodusu sarınca, Seyfi kooperatiften ayrılma kararı alır. Seyfi’nin bu kararı en çok Fehmi’yi mutlu edecektir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ